• Perfect bereid deeg dankzij de krachtige 1000 Watt motor, Smart Dough Sensor en veelzijdigheid met alle professionele toebehoren.

  • Grote inox mengkom van 3.9L: met speciale vorm voor het bereiden van deeg. (tot 2,7 kg cake deeg en 1. 9 kg gistdeeg)

  • 3D PlanetaryMixing: de ingrediënten worden snel en perfect gemengd.

  • Automatische parkeerstand voor eenvoudig gebruik van de kom. De klopper, menger of kneedhaak wordt geparkeerd aan de achterzijde van de kom bij het schakelen op de snelheid '0'.

  • Multifunctioneel dankzij de patisserie set (klopper, menger, kneedhaak) en de groentensnijder met 3 schijven.Large bowl for optimum preparation of doughs.You can't tell the ideal bowl by its size only. For best results, the inner shape of a bowl and the tools are aligned with each other. The high-quality 3.9 l stainless steel bowl is suitable for small amounts as well as for easy processing of up to 2.7 kg of cake mixture and 1.9 of yeast dough.Kneden zoals je handen het doen: de 3D planetaire kneedbewegingVoor perfecte resultaten moeten alle ingrediënten gelijkmatig worden vermengd en gekneed. Zelfs bij zwaar deeg kun je het werk overlaten aan jouw MUM. 3D PlanetaryMixing kopieert de kneedbeweging van je handen. Geniet van het perfecte resultaat met minimale inspanning.Eenvoudig ingrediënten toevoegen dankzij de parkeerstandBakken blijft een plezierige bezigheid, ook al moet je telkens ingrediënten toevoegen. Door het schakelen van de vermogensstand naar '0', zal de arm automatisch parkeren in de achterste positie. Zo kun je aan de voorzijde eenvoudig ingrediënten aan de mengkom toevoegen.Inclusief patisserieset voor alle bakideeën.Voorkom dat de verkeerde accessoires je tegenhouden om je ideeën uit te voeren. Deze patisserieset met garde, klopper en kneedhaak is geschikt voor heel wat toepassingen en zal perfecte resultaten opleveren. Met deze accessoires bereid je gemakkelijk zowel meringues en fijne cakes als zware deegmengsels. En alles is vaatwasmachinebestendig.Eenvoudige bediening dankzij de verschillende snelhedenBij het bereiden van recepten, is het mogelijk dat een andere snelheid benodigd is per accessoire. Dankzij de 7 snelheidsstanden is dit bij de keukenrobot altijd een optie. De aanvullende 'momentstand' is er om direct te beschikken over de volledige kracht van het apparaat.Eenvoudig reinigen dankzij vaatwasbestendige onderdelenDoordat de diverse accessoires vaatwasserbestendig* zijn bent u na het bereiden van voedsel ook snel klaar met het schoonmaken van de gebruikte onderdelen. *Raadpleeg de handleiding voor specifieke schoonmaakinstructies.


Accessoires
Vleesmolen meegeleverd
Algemeen
Aantal standen 7
Type keukenrobot Keukenrobot
Functies
Mixfunctie
Fysieke kenmerken
Gewicht 7,6 kg
Inhoud kom 3,9 Liter
Kleur Wit
Stroom
Vermogen 1000 W

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

MUM58259 Serie 4 Compacte keukenrobot MUM 5 1000 W Wit, zilver Bosch Print  PDF

  • €399,99
  • Excl. BTW: €330,57

Print  PDF

Tags: MUM58259Serie4CompactekeukenrobotMUM51000WWitzilver, , Bosch, Keukenrobot,