Pas de snelheid aan met de kracht van je greep.

Bediening met één hand is nog nooit zo handig geweest: Hoe strakker je grip, hoe hoger de snelheid. Het is niet alleen gemakkelijk en intuïtief, maar ook comfortabel. De extra grote hendel is ontworpen voor gebruik met één hand. U kunt de snelheid volledig regelen met meerdere vingers of alleen de duim. Deze flexibiliteit maakt het zowel voor rechts- als linkshandigen gemakkelijk om de juiste snelheid in te stellen.Innovatieve verbinding voor een lange levensduur.

De innovatieve keramische verbindingstechnologie levert jarenlang uitstekende prestaties. Dankzij uitstekende materiaaleigenschappen brengt de keramische koppeling het motorvermogen zonder slijtage over op de messen - in tegenstelling tot gewone kunststof koppelingen. Dit zorgt voor consistente en betrouwbare prestaties bij al je gerechten. Dankzij de slijtvastheid draagt het ook bij aan meer duurzaamheid.All-in-one kitchen helper for chopping, slicing and more.

You often need sliced ingredients for salads or chopped onions? The food processor attachment transforms your hand blender into a versatile kitchen tool. The all-in-one helper is ideal for slicing, shredding and other tiresome tasks such as chopping by hand. It is quickly at hand, easy to store and clean.Bel met stromingsversterkers voor de beste Bosch prestaties.

Maximaliseer de smaak en geniet van uitstekende resultaten dankzij het QuattroBlade System Pro. Het speciale ontwerp van de flowboosterbel zorgt voor een optimale stroom van ingrediënten naar de messen. Tegelijkertijd verminderen de flowboosters de zuigkracht voor gecontroleerder blenden - zonder onderbrekingen en spatten. In combinatie met de vier extra scherpe inox messen ervaar je de beste Bosch prestaties: gladde samenstelling, zelfs met de moeilijkste ingrediënten.Luchtgekoelde motor voor minder oververhitting

De ErgoMaster staafmixer, met zijn krachtige luchtgekoelde motor, biedt uitstekende mengprestaties. De innovatieve motorkoeling beperkt oververhitting en verlengt de bedrijfstijd. Hiermee kan je zelfs de moeilijkste ingrediënten eenvoudig mengen, hakken of mixen. De motor heeft een garantie van 10 jaar om een langdurig gebruik te garanderen. * Vind de garantievoorwaarden op www.bosch-home.be/nl.Eenvoudige ontgrendeling voor veilig gebruik.

Het eenvoudige ontgrendelmechanisme treedt alleen in werking als je de ErgoMaster stevig in de hand houdt en is ontworpen voor bediening met één hand. Het slot is in de bedieningshendel geïntegreerd en kan gemakkelijk met de wijsvinger of duim worden ontgrendeld. Eenmaal ontgrendeld wordt de snelheid aangepast door druk op de bedieningshendel uit te oefenen.Ergonomisch ontwerp en stevige grip voor een eenvoudige bediening.

Ervaar een comfortabele bediening tijdens het blenden. De ErgoMaster heeft een soft-touch, anti-slip handvat dat een stevige grip verzekert om veilig te mixen. Dankzij het ergonomische ontwerp ligt het toestel perfect in de hand zonder dat het wegglijdt.Praktische beker voor afmeten en mengen.

Meng je vaak kleine hoeveelheden? Met de praktische meng-/meetbeker kan je ingrediënten afmeten en kleine hoeveelheden rechtstreeks in de beker mengen. Dit bespaart tijd.Ontgrendel de vaatwasmachinebestendige mengvoet met een eenvoudige klik.

Probleemloos schoonmaken hoeft maar een paar seconden te duren. Als je klaar bent met blenden, laat je de mengvoet met één simpele klik los. Nu kun je hem snel en gemakkelijk schoonmaken onder stromend water of in de vaatwasmachine.Voor een perfect en vlekkeloos resultaat.

Geniet van perfecte resultaten zonder vlekken. De bel is zo ontworpen dat de vloeistofstroom naar het midden wordt geleid, waardoor het risico van spatten wordt beperkt en een efficiënte menging wordt gewaarborgd


Algemeen
Type mixer Staafmixer
Variabele snelheid
Functies
Kneedfunctie
Mixfunctie
Fysieke kenmerken
Kleur Zwart, inox
Materiaal Roestvrij staal (RVS), Kunstof
Stroom
Vermogen 1000 W

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

MSM6M673 Serie 6 Staafmixer ErgoMaster 1000 W RVS Bosch Print  PDF

  • €159,99
  • Excl. BTW: €132,22

Print  PDF

Tags: MSM6M673Serie6StaafmixerErgoMaster1000WRVS, , Bosch, Mixer, Staafmixers