Geniet van een eenvoudige bereiding van je ingrediënten.

Behaal moeiteloos perfecte resultaten. Of het nu gaat om het mixen van soepen en dips, het hakken van uien of het kloppen van slagroom - dankzij de krachtige motor van 600 watt kan de ErgoMaster met gemak alle klussen voor je favoriete gerechten aan.Pas de snelheid aan met de kracht van je greep.

Bediening met één hand is nog nooit zo handig geweest: Hoe strakker je grip, hoe hoger de snelheid. Het is niet alleen gemakkelijk en intuïtief, maar ook comfortabel. De extra grote hendel is ontworpen voor gebruik met één hand. U kunt de snelheid volledig regelen met meerdere vingers of alleen de duim. Deze flexibiliteit maakt het zowel voor rechts- als linkshandigen gemakkelijk om de juiste snelheid in te stellen.Innovatieve verbinding voor een lange levensduur.

De innovatieve keramische verbindingstechnologie levert jarenlang uitstekende prestaties. Dankzij uitstekende materiaaleigenschappen brengt de keramische koppeling het motorvermogen zonder slijtage over op de messen - in tegenstelling tot gewone kunststof koppelingen. Dit zorgt voor consistente en betrouwbare prestaties bij al je gerechten. Dankzij de slijtvastheid draagt het ook bij aan meer duurzaamheid.Perfect mengen zonder spatten

Geniet van een homogene gerechten textuur dankzij het QuattroBlade-mengsystem. De 4 extra scherpe inox messen garanderen uitstekende snijresultaten, een gelijkmatige consistentie en gemakkelijk mengen, zelfs met moeilijke ingrediënten. De belvorm vermindert spatten.Praktische beker voor afmeten en mengen.

Meng je vaak kleine hoeveelheden? Met de praktische meng-/meetbeker kan je ingrediënten afmeten en kleine hoeveelheden rechtstreeks in de beker mengen. Dit bespaart tijd.Eenvoudige ontgrendeling voor veilig gebruik.

Het eenvoudige ontgrendelmechanisme treedt alleen in werking als je de ErgoMaster stevig in de hand houdt en is ontworpen voor bediening met één hand. Het slot is in de bedieningshendel geïntegreerd en kan gemakkelijk met de wijsvinger of duim worden ontgrendeld. Eenmaal ontgrendeld wordt de snelheid aangepast door druk op de bedieningshendel uit te oefenen.Ontworpen voor een eenvoudige bediening

De ErgoMaster is bekleed met een antisliplaag, dat een stevige en veilige grip garandeert. Het lage gewicht zorgt voor extra comfort, zodat uw hand niet vermoeid raakt.Ontgrendel de vaatwasmachinebestendige mengvoet met een eenvoudige klik.

Probleemloos schoonmaken hoeft maar een paar seconden te duren. Als je klaar bent met blenden, laat je de mengvoet met één simpele klik los. Nu kun je hem snel en gemakkelijk schoonmaken onder stromend water of in de vaatwasmachine.Voor een perfect en vlekkeloos resultaat.

Geniet van perfecte resultaten zonder vlekken. De bel is zo ontworpen dat de vloeistofstroom naar het midden wordt geleid, waardoor het risico van spatten wordt beperkt en een efficiënte menging wordt gewaarborgd


Accessoires
Mengbeker
Algemeen
Type mixer Staafmixer
Variabele snelheid
Functies
Geschikt om te snijden
Hakfunctie
Kneedfunctie
Mixfunctie
Fysieke kenmerken
Kleur Grijs, Wit, Zwart
Materiaal Roestvrij staal (RVS), Kunstof
Stroom
Vermogen 600 W

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

MSM4W220 Serie 4 Staafmixer ErgoMaster 600 W Wit, Zwart grijs Bosch Print  PDF

  • €64,99
  • Excl. BTW: €53,71

Print  PDF

Tags: MSM4W220Serie4StaafmixerErgoMaster600WWitZwartgrijs, , Bosch, Mixer, Staafmixers