Houdt je vriezer ijsvrij.

Niets dan voordelen, je kan je vriezer nu energiezuinig ijsvrij houden. De noFrost-technologie onttrekt vocht aan de lucht wat resulteert in de circulatie van droge lucht, waardoor ijsvorming op de binnenwanden en op je diepvriesproducten wordt voorkomen. Hierdoor functioneert je vriezer optimaler wat je een energiebesparing oplevert.bigCapacity

Volop ruimte voor uw wekelijkse boodschappen dankzij de extra grote capaciteit.Minder schoonmaken: antiFingerprint.

Het hoogwaardige roestvrijstalen oppervlak van de deuren zijn afgewerkt met een speciale coating: de antiFingerprint-coating maakt een einde aan de storende vingervlekken op roestvrij staal.IJs en gekoeld water, recht uit de tapkraan.

Cocktails of een fris glas citroenwater in de tuin, de ijsmaker in het vriesvak levert je ijsblokjes of crushed ice en de koelkast fris water on-demand. Het water is gefilterd en altijd beschikbaar dankzij de aansluiting op je watervoorziening.De betere manier om je flessen te koelen.

Vind je flessen koelen een uitdaging? Onze bottleRack biedt de oplossing. Zowel grote als kleine flessen en blikjes kunnen nu gekoeld worden zonder gedoe. Met de handige, individuele flessenhouders berg je al je flessen veilig en binnen handbereik op.Met de Super-koelen knop wordt de temperatuur voor een bepaalde tijd verlaagd, zodat nieuwe etenswaren sneller worden gekoeld.

Met de Super-koelen knop kunt u de temperatuur in de koelkast snel verlagen tot +2 °C. Dit voorkomt dat etenswaren die al zijn afgekoeld, weer warm worden als u niet gekoeld eten in de koelkast zet.Sneller invriezen, langer bewaren.

Dankzij superFreezing koelt je vriezer in sneltempo af tot -30°C, zodat diepvriesproducten ook echt diepgevroren blijven. Met één druk op de superFreezing-knop kun je na het winkelen alles veilig toevoegen aan de vriezer. Zo verliezen je diepvriesproducten hun goede eigenschappen niet.Maak flexibel gebruik van de diepvriesruimte: varioZone.

U kunt de lades en de glazen leggers tussen de lades makkelijk uitnemen en zo de ruimte in uw diepvriezer volledig naar wens aanpassen.Zorgt voor gelijkmatige en snelle koeling op alle niveaus - multiAirflow system.

Het multiAirflow system zorgt voor een gelijkmatige luchtcirculatie in de koelkast voor een constante temperatuur op alle niveaus. Zo worden recent toegevoegde etenswaren snel gekoeld en blijft hun kwaliteit langer behouden.Onbreekbaar en eenvoudig schoon te maken - safetyGlass shelves.

Alle glazen leggers zijn gemaakt van extra sterk, onderhoudsvriendelijk veiligheidsglas. Als u iets morst, vangt de legger alles op zodat er niets in de rest van het koelcompartiment terecht komt.


Algemeen
Totale netto inhoud 560 Liter
Type koelkast Side-by-side (Amerikaans)
Vriesgedeelte
Energieverbruik
Energieklasse D
Geluidsniveau 41 dB(A)
Geluidsniveau-klasse C
Jaarlijks elektrisch verbruik 258 kWh
Fysieke kenmerken
Breedte 90,8 cm
Diepte 70,7 cm
Hoogte 178,7 cm
Kleur Zilver
Klimaatklasse N (16-32°C), SN (10-32°C), ST (16-38°C), T (16-43°C)
Koelen
Super koelen
Totale netto inhoud koelkast 369 Liter
Vriezen
Bewaartijd bij stroomuitval 3 uur
Netto inhoud diepvriezer 191 Liter
No Frost
Super invriezen

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

KA93GAIDP Siemens Print  PDF

  • €2.809,99
  • Excl. BTW: €2.322,31
D

Print  PDF

Tags: ecolabel, KA93GAIDP, , Siemens, Koelkast vrijstaand, Vrijstaande koelkasten, Ijskasten vrijstaand, Koelkasten