De perfecte keuze voor wijnliefhebbers die zowel functionaliteit als stijl waarderen.

Ontdek de Liebherr WPbsi 5052 met zijn elegante BlackSteel deurframe en twee apart regelbare temperatuurzones, perfect voor diverse wijnen. De in hoogte verstelbare plateaus, inclusief een presentatieplateau voor het bewaren van geopende flessen biedt flexibiliteit. De handgreep met hevelsysteem maakt moeiteloos openen mogelijk, terwijl het elektronische deurslot en FreshAir filter extra veiligheid en frisheid bieden. Met een geïntegreerde SmartDeviceBox voor meldingen op uw telefoon bij bijvoorbeeld het open laten staan van de deur. Capaciteit: 131 flessen (Bordeauxformaat).Een wijnkoelkast die ook verwarmt.

Een geïntegreerd verwarmingselement zorgt ervoor dat uw rode wijn ook in een koele omgeving op drinktemperatuur (ca. +18°C) blijft.Alle wijnen duidelijk herkenbaar.

De plateauclips geven een snel overzicht van de wijnvoorraad. De beschreven kaartjes kunnen in de clips worden geschoven om vervolgens op het front van de plateaus te worden bevestigd.Bewaren van geopende flessen.

Het presentatierek geeft extra attentiewaarde aan bijzondere wijnen en kan tevens worden gebruikt voor het bewaren van reeds geopende flessen. Het presentatierek biedt plaats aan maximaal 6 wijnflessen. Achter het rek kunnen flessen liggend worden bewaard.Perfect overzicht en toegang tot de wijn.

De draagplateaus zijn volledig uittrekbaar op metalen telescopische rails en bieden hiermee een perfecte toegang tot al uw wijnen.Voorkomt ongewenste toegang.

Een geïntegreerd slot voorkomt dat personen ongewenst toegang tot uw wijnvoorraad hebben.Opent bijna vanzelf.

De deurgreep met geïntegreerd openingsmechanisme maakt het openen van de deur met de geringste krachtsinspanning mogelijk. Ook het kort na elkaar openen van de deur is dankzij de hevelfunctie geen probleem: de greep drukt de deur iets van de kast af en heft daarmee het vacuum op. Bijkomend voordeel is dat de deurrubbers worden gespaard.Soepele kurken inbegrepen.

De luchtkwaliteit is een belangrijk onderdeel voor het bewaren van wijnen. Alleen bij een juiste luchtvochtigheid van meer dan 50% blijven de kurken soepel en drogen niet uit. Om de kurken ook van binnen zoveel mogelijk vochtig te houden, worden wijnen in principe liggend bewaard. Bij wijnbewaarkasten en modellen uit de Vinidor serie kan door indrukken van de ventilatortoets de luchtvochtigheid worden verhoogd.Zacht aanraken is voldoende.

De LC Display met tiptoetsbediening toont de ingestelde temperaturen tot op de graad nauwkeurig. Door het bedieningspaneel aan te raken kunnen alle functies worden bediend.Met links- of rechtsdraaiende deur.

Met de mogelijkheid de deurdraairichting te wijzigen, is de kast altijd goed toegankelijk. Alle huishoudelijke modellen zijn af fabriek voorzien van rechts scharnierende deuren en zijn voorbereid voor scharnierwisseling.Eenvoudig op de plaats te zetten.

De in de bodem geïntegreerde transportrollers maken het schuiven en rangeren van het apparaat zonder grote krachtinspanning mogelijk.Opent bijna vanzelf.

De deurgreep met geïntegreerd openingsmechanisme maakt het openen van de deur met de geringste krachtsinspanning mogelijk. Ook het kort na elkaar openen van de deur is dankzij de hevelfunctie geen probleem: de greep drukt de deur iets van de kast af en heft daarmee het vacuum op. Bijkomend voordeel is dat de deurrubbers worden gespaard.Hoorbare waarschuwing bij storing.

Wanneer de temperatuur boven de ingestelde waarde komt, wordt u door middel van een akoestisch signaal gewaarschuwd.In alle rust bewaren.

De wijn ligt trillingsvrij en het apparaatgeluid is laag. Omdat reeds geringe vibraties bestanddelen van het soms aanwezige bezinksel kunnen doen opdwarrelen en daarmee het rijpproces en de kwaliteit verstoren, worden alle bewegingen in het koelsysteem gedempt.ideale temperatuur

Iedere wijnsafe heeft een eigen luchtcirculatie. Hierdoor kan de ideale serveertemperatuur maar ook het juiste klimaat voor lang bewaren worden gecreëerd.Altijd optimaal zicht.

Iedere temperatuurzone is uitgerust met LED‘s die bovenin het interieur en onder de tussenplateaus zijn geïntegreerd. Hiermee wordt het interieur gelijkmatig verlicht en kunnen wijnen dankzij de minimale warmteafgifte van LED‘s ook voor langere tijd verlicht worden gepresenteerd.


Algemeen
Aantal flessen (0,75 L) 131
Koelmiddel R600a
Totale netto inhoud 521 Liter
Type wijnkast Wijnbewaarkast
Energieverbruik
Energieklasse G
Geluidsniveau 38 dB(A)
Geluidsniveau-klasse C
Jaarlijks elektrisch verbruik 191 kWh
Filtering
Actieve koolstoffilter
Fysieke kenmerken
Breedte 70 cm
Diepte 74,2 cm
Gewicht 123 kg
Hoogte 192 cm
Ingebouwde LED verlichting
Kleur Grijs
Kleur/Stijl Staalgrijs
Klimaatklasse SN (10-32°C), ST (16-38°C)
Omkeerbare deur
Gebruiksgemak
Legniveaus op telescooprails 1
Met scherm
Koelen
Aantal aparte temperatuurzones 2
Temperatuurbereik +5 tot +20 °C
Veiligheid
Alarm bij geopende deur

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

WPbsi 5052-20 Liebherr Print  PDF

  • 8 jaar garantie (na registratie) waarvan: 2 jaar fabrieksgarantie + 6 jaar garantie mits betaling van de voorrijkosten.
G

Print  PDF

Tags: WPbsi505220, Pure, Liebherr, Wijnkast vrijstaand, Vrijstaande wijnkasten