Ecoline inbouwtoestellen: Foodbag promo 2024

7000 GlassCare / Integreerbaar / 60 cm / A klasse / besteklade / 43 dBOok krachtige vaatwassers dienen voorzichtig met glaswerk om te gaan. Gelukkig heeft de bovenste korf in deze vaatwasser SoftGrips en SoftSpikes die je glazen stevig vasthouden en ervoor zorgen dat ze niet bekrast worden of breken.SUPERIEURE REINIGING EN DE BESTE GLASWERKVERZORGINGUw delicate glazen kunnen niet veiliger gereinigd worden dankzij de AEG SoftGrip en SoftSpikes, die uw glazen perfect vasthouden zodat ze niet beschadigd worden.AANPASBARE RUIMTE EN HANDIGE REINIGING MET MAXIFLEXDe MaxiFlex-lade is ontworpen voor bestek en keukengerei van elk formaat, klein, groot of met een afwijkende vorm. Flexibele verdelers en een maximale hoogte zorgen ervoor dat er plaats is voor eender welke lading. Vrijwel alles kan er in één keer in en wordt meteen gereinigd.

 KRACHTIG AFWASSEN. MET SATELLITECLEAN®Geniet van vlekkeloze reiniging van de vaat met SatelliteClean®. Deze sproeiarm heeft een drie keer beter bereik dan de standaardnorm. Dankzij de dubbele roterende arm die voortdurend de sproeihoek wijzigt. Het water komt overal. Voor een complete reiniging.VERWIJDERT MEER DAN 99,9999% VAN ALLE BACTERIËN EN VIRUSSEN*De ExtraHygiene-functie garandeert je een maximale reiniging met hygiënische zorg. Met de ExtraHygiene-functie wordt het water in de laatste spoelbeurt gedurende minstens 10 minuten verhit tot 69°C om alle vaat te ontsmetten en meer dan 99,9999% van alle bacteriën en virussen te verwijderen*Getest op Micrococcus luteus en MS2 bacteriofaag bij een externe test uitgevoerd door Swissatest Testmaterialien AG in 2021 (Testrapport Nr. 20212029).DE QUICKLIFT-KORF IS IN HOOGTE VERSTELBAAR, ZODAT HET VAATWERK BINNEN HANDBEREIK KOMTGeniet van het efficiënte gemak dat de QuickLift-korf biedt. Zelfs bij een volledige lading met omvangrijke voorwerpen kun je de hoogte moeiteloos aanpassen, zodat je de vaat gemakkelijk kunt laden of verwijderen.BOVENKORF IN HOOGTE VERSTELBAAR, OOK BIJ VOLLE LADINGZelfs als de bovenkorf geladen is, kan je het niveau van de bovenkorf van jouw vaatwasser eenvoudig aanpassen aan de vaat in de bovenste of onderste korf.*Foto ter illustratie. De korf op de foto is uitgerust met rubberen SoftSpikes en SoftGrip-klemmen om je glazen te beschermen. Dit is echter niet beschikbaar op alle modellen.10 JAAR GARANTIE OP DE MOTOR VAN JOUW TOESTELRegistreer je toestel en geniet van 10 jaar garantie op de motor.


Algemeen
Aantal bestekken 14
Type vaatwasser Integreerbaar
Energieverbruik
Duurtijd eco-programma 4:30
Energieklasse A
Energieverbruik in eco-programma per 100 cycli 54 kWh
Geluidsniveau 43 dB(A)
Geluidsniveau-klasse B
Waterverbruik eco-programma per cyclus 10,9
Fysieke kenmerken
Breedte 59,6 cm
Diepte 58 cm
Hoogte 81,8 cm
Gebruiksgemak
Aanduiding resttijd
Aantal temperatuurstanden 4
Bovenkorf in de hoogte verstelbaar optional
Eindsignaal programma
Uitgestelde start
Programma's
Aantal afwasprogramma's 9
Uitrusting
Bestekschikking Besteklade

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

FEE7671APM AEG Print  PDF

  • Bij aankoop van één of meerdere deelnemende AEG EcoLine inbouwtoestellen, ontvangt u Foodbag-vouchers voor Belgische maaltijdboxen.
  • €1.529,99
  • Excl. BTW: €1.264,45
  • AEG Ecoline inbouwtoestellen: Foodbag promo 2024 Actie geldig tot 31/05/2024
    Actievoorwaarden bekijken
  • AEG inbouwtoestellen: 5 jaar garantie bij aankoop van minstens 4 toestellen Actie geldig tot 31/12/2024
    Actievoorwaarden bekijken
A

Print  PDF

Tags: ecolabel, FEE7671APM, , AEG, Vaatwasser inbouw, Vaatwasmachines inbouw, Inbouwvaatwassers