Uw revolutionaire keukenorganisatie.Te veel chaos in de voorraadkast? Dat is snel voorbij! Eten dat bedorven is? Maak een einde aan voedselverspilling! De ZWILLING FRESH & SAVE CUBE M box maakt deel uit van een fantastisch opbergsysteem dat je keukenorganisatie naar een hoger niveau tilt! Meer van alles dankzij CUBE: meer frisheid, tracking en stijl!Innovaties voor meer versheid.Het luchtdichte deksel van de doos zorgt voor versheid van uw eten. Hiermee is je eten perfect bewaard en beschermd tegen bewaarongedierte. Perfect voor het veilig opbergen van hoogwaardige voorraden. Nog meer versheid krijg je met de innovatieve vacuümfunctie. Plaats eenvoudig de ZWILLING FRESH & SAVE vacuümpomp op het ventiel, druk op de knop en verwijder de lucht in enkele seconden. Het voordeel: je eten blijft langer vers en behoudt zijn smaak en voedingsstoffen. Frisse ideeën voor meer tracking.Blijf op de hoogte van zoveel versheid.Jij hebt dit ook, dankzij het doorzichtige plastic van de doos. Zo kunt u altijd het vulniveau zien. Gebruik onze NFC-labels om dingen bij te houden, zelfs als u veel voorraden heeft. Je kunt er meerdere keren op schrijven en op je dozen plakken. Scan het label met je smartphone en de ZWILLING app opent. Daar kunt u al uw voorraden volgen, het vulniveau bekijken en eten dat bijna over de datum is.
  • M-dozen zijn ideaal voor het veilig bewaren van droge goederen, zoals snacks of gedroogd fruit

  • Het luchtdichte deksel beschermt uw voedsel tegen vocht en ongedierte tijdens het bewaren

  • Compatibel met de ZWILLING FRESH & SAVE vacuümpomp: de vacuümfunctie houdt uw voorraden langer vers en vermindert zo voedselverspilling

  • Hoogwaardig, minimalistisch design in transparant materiaal

  • De doos, gemaakt van glasachtig materiaal, is duurzaam en vaatwasmachinebestendig en dus gemakkelijk schoon te maken

  • Organiseer uw opgeslagen voedsel voor een betere tracking en minder voedselverspilling. Plak eenvoudig apart verkrijgbare NFC-labels op de dozen, scan met uw smartphone en maak verbinding met de ZWILLING-app.

  • Afmetingen: 7,6 x 21,4 x 10,7 cm/volume: 700 ml


Algemeen
Inhoud 0.701 ml
Functies
Geschikt voor de diepvriezer
Geschikt voor de koelkast
Geschikt voor de microgolfoven
Fysieke kenmerken
Afwerking materiaal kunststof
BPA-vrij
Breedte 10.7 cm
Gewicht 0.38 kg
Hoogte 7.6 cm
Kleur Wit, Transparant
Lekvrij
Lengte 21.4 cm
Gebruiksgemak
Stapelbaar
Onderhoud & Reiniging
Vaatwasbestendig

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Fresh&Save Cube Bewaardoos M Zwilling Print  PDF

  • €19,95
  • Excl. BTW: €16,49

Print  PDF

Tags: FreshSaveCubeBewaardoosM, Fresh & Save Cube, Zwilling, Bewaardoos,