Uw geïnspireerde keukenorganisatiesysteem.Een chaotische voorraadkast? Dat is nu voorbij! Eten dat constant slecht wordt? Het hoeft niet zo te zijn! De ZWILLING FRESH & SAVE CUBE 4S box maakt deel uit van een fantastisch opbergsysteem dat je keukenorganisatie naar een hoger niveau tilt! Meer van alles dankzij CUBE: meer frisheid, tracking en meer stijl!Alle versheid die je nodig hebt.Het luchtdichte deksel van de doos zorgt voor versheid in je eten. Je boodschappen blijven er perfect in bewaard en opslagongedierte moet buiten blijven. Precies goed voor het bewaren van hoogwaardige levensmiddelen zoals ontbijtgranen. De innovatieve vacuümfunctie zorgt voor nog meer versheid. Zuig eenvoudig de lucht in enkele seconden af met een ZWILLING FRESH & SAVE vacuümpomp. Zo blijven je etenswaren langer vers en behouden ze hun smaak en voedingsstoffen.Versheid in één oogopslag.Nu heb je versheid, alles wat je nodig hebt is bijhouden. Dat heb jij ook, dankzij het doorzichtige plastic. Omdat u altijd het vulniveau van uw kisten kunt zien. Als je al je benodigdheden wilt bijhouden, gebruik dan ook onze NFC-labels. Je kunt er meerdere keren op schrijven en op je dozen plakken. Scan een etiket met je smartphone, open de ZWILLING-app die al je voorraden toont, hun vulniveau en voedsel dat bijna op is.
  • Bijzonder geschikt voor het behoedzaam bewaren van droge goederen, zoals ontbijtgranen of spaghetti.

  • Het luchtdichte deksel beschermt uw voedsel tegen vocht en ongedierte tijdens het bewaren

  • Compatibel met de ZWILLING FRESH & SAVE vacuümpomp: de vacuümfunctie houdt uw voorraden langer vers en vermindert zo voedselverspilling

  • Hoogwaardig, minimalistisch design in transparant materiaal

  • De doos, gemaakt van glasachtig materiaal, is duurzaam en vaatwasmachinebestendig en dus gemakkelijk schoon te maken

  • Organiseer uw opgeslagen voedsel voor een betere tracking en minder voedselverspilling. Plak eenvoudig apart verkrijgbare NFC-labels op de dozen, scan met uw smartphone en maak verbinding met de ZWILLING-app.

  • Afmetingen: 29,5 x 10,7 x 10,7 cm/volume: 1,7 l


Algemeen
Inhoud 1.7 Liter
Functies
Geschikt voor de diepvriezer
Geschikt voor de koelkast
Geschikt voor de microgolfoven
Fysieke kenmerken
Afwerking materiaal kunststof
Breedte 10.7 cm
Gewicht 0.66 kg
Hoogte 29.5 cm
Kleur Wit, Transparant
Lengte 10.7 cm
Gebruiksgemak
Stapelbaar
Onderhoud & Reiniging
Vaatwasbestendig

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Fresh&Save Cube Bewaardoos 4S Zwilling Print  PDF

  • €24,95
  • Excl. BTW: €20,62

Print  PDF

Tags: FreshSaveCubeBewaardoos4S, Fresh & Save Cube, Zwilling, Bewaardoos,