Veilig en zorgvuldig drogen.

Slimme sensoren observeren en controleren je wasgoed zodat de lading gelijkmatig en mild gedroogd wordt. Temperatuursensoren voorkomen oververhitting en vochtsensoren meten de vochtigheid om te voorkomen dat je was te lang in de droger zit. Zo wordt je wasgoed mild en zorgvuldig gedroogd — met minder energieverbruik en minder strijktijd tot gevolg.Droog meer in minder tijd.Droogt meer was in minder tijd.

Waarom wachten op wasgoed? Je droogkast met speedPack droogt gegarandeert snel op elk programma.Ingekort programma voor een halve lading wasgoed.

Optimaliseer de duur van kleinere hoeveelheden wasgoed met een nauwkeurige schatting van het gekozen programma.Voorzichtig drogen van buitenkleding.

Buitentextiel moet voorzichtig worden behandeld, vooral tijdens het drogen. Gelijmde naden, membraancoatings en waterafstotende stoffen zijn bijzonder warmtegevoelig. Het outdoorprogramma handhaaft een lage constante temperatuur en de vochtigheid wordt constant gemeten, zodat je textiel perfect wordt gedroogd.easyClean filter: voor een eenvoudige reiniging van de condenserfilter.Snel en zacht drogen van kleine ladingen

Het super 40-programma droogt voorzichtig kleine hoeveelheden (1 kg) was in slechts 40 minuten, terwijl het vochtgehalte tijdens het droogproces voortdurend wordt gemeten. Dit is ideaal voor synthetische vezels, licht katoen of gemengde stoffen (niet-gevoelig textiel). In combinatie met het super 15' wasprogramma heb je in minder dan een uur een fris gewassen outfit.Zacht en voorzichtig drogen

Het softDry trommelsysteem beschermt je kwetsbare kleding. De contante luchtstroom en golfvormige schoepen zorgen voor gelijkmatige verspreiding van warme lucht. De structuur van de trommel laat het wasgoed als het ware op een luchtkussen drijven.
  • autoDry : Zacht en zorgvuldig drogen om je kledij te beschermen.

  •  speedPack : Bespaar tijd met onze snelle en efficiënte droogkasten.

  • Halve belading : Optimaliseer de duur van kleinere hoeveelheden wasgoed met een nauwkeurige schatting van het gekozen programma.

  • Met de grote LED-display zijn alle functies en opties perfect leesbaar en eenvoudig te bedienen.

  •  Outdoor-programma : Voorzichtig drogen van waterafstotende kleding en buitenkleding.


Algemeen
Trommelinhoud 8 kg
Type droogkast Condens
Energieverbruik
Droogresultaat B
Droogtijd (volledig geladen katoen) 150 min/cycle
Energieklasse B
Energieverbruik per cyclus 560 kWh
Geluidsniveau 64 dB(A)
Fysieke kenmerken
Aansluitwaarde 2800 W
Breedte 59,8 cm
Diepte 61,3 cm
Gewicht 41,9 kg
Hoogte 84,2 cm
Kleur Wit
Gebruiksgemak
Zoemer op het einde van het programma
Opties
Antikreuk
Programma's
Droogprogramma's Katoen, Outdoor, Handdoeken, Lingerie, Hygiene, Kreukherstellend, SuperKort 40, Timerprogramma koud, Timerprogramma warm, Wol finish, Katoen eco, Mix, Overhemden 15, Dekens
Veiligheid
Kinderbeveiliging

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

WP31G206FG Siemens Print  PDF

  • €689,99
  • Excl. BTW: €570,24
B

Print  PDF

Tags: WP31G206FG, , Siemens, Droogkast,