Meer ruimte voor langdurige versheid.

Groenten en fruit vragen vaak wat meer ruimte en vis en vlees worden best afzonderlijk bewaard. De indeling voorziet elk compartiment van een eigen koudeluchttoevoer, waardoor je verschillende voedingswaren langer vers blijven. Meer ruimte in één optimaal gekoelde oplossing.Klaar en duidelijk: check de inhoud van de koelkast

De netjes ingebouwde ledverlichting voorziet het interieur van de koelkast van een heldere, gelijkmatige lichtbron. Zo check je in één oogopslag de inhoud van de koekast. De verlichting is handig geplaatst aan de voorzijde van de koelkast. Zo wordt de verlichting niet belemmerd worden door de items in de koelkast. De ledlampen zijn duurzaam en energiezuinig.Met de Super-koelen knop wordt de temperatuur voor een bepaalde tijd verlaagd, zodat nieuwe etenswaren sneller worden gekoeld.

Met de Super-koelen knop kunt u de temperatuur in de koelkast snel verlagen tot +2 °C. Dit voorkomt dat etenswaren die al zijn afgekoeld, weer warm worden als u niet gekoeld eten in de koelkast zet.De betere manier om je flessen te koelen.

Vind je flessen koelen een uitdaging? Onze bottleRack biedt de oplossing. Zowel grote als kleine flessen en blikjes kunnen nu gekoeld worden zonder gedoe. Met de handige, individuele flessenhouders berg je al je flessen veilig en binnen handbereik op.Altijd goed gesloten - softClose.

Hoe gemakkelijk overkomt het u niet dat u de deur van de diepvriezer of koelkast niet goed sluit. Fijn om te weten dat het softClose-systeem ervoor zorgt dat de deur goed sluit. Bovendien is er een deursluiter ingebouwd in alle vlakscharnieren. Hierdoor gaan zelfs zwaarbeladen deuren gedurende gehele levensduur van het toestel gemakkelijk en goed dicht.Maak flexibel gebruik van de diepvriesruimte: varioZone.

U kunt de lades en de glazen leggers tussen de lades makkelijk uitnemen en zo de ruimte in uw diepvriezer volledig naar wens aanpassen.Onbreekbaar en eenvoudig schoon te maken - safetyGlass shelves.

Alle glazen leggers zijn gemaakt van extra sterk, onderhoudsvriendelijk veiligheidsglas. Als u iets morst, vangt de legger alles op zodat er niets in de rest van het koelcompartiment terecht komt.Een handige vershoudlade voor al je verse producten.

De robuuste makkelijk toegankelijke vershoudlade is speciaal ontworpen om je groenten en fruit met zorg te koelen.
  • hyperFresh <0°C> – Meer ruimte voor al je groenten en fruit - koudere bewaring voor je vis en vlees.

  • Met de ingebouwde ledverlichting hou je altijd en overal het overzicht op de inhoud van je koelkast.

  • Met de Super-koelen knop wordt de temperatuur voor een bepaalde tijd verlaagd, zodat nieuwe etenswaren sneller worden gekoeld.

  • bottleRack – Je flessen veilig en binnen handbereik opgeborgen.

  • softClose deursluiting: de deur sluit automatisch en zacht vanaf een openingshoek van 20° of minder.


Algemeen
Totale netto inhoud 280 Liter
Type koelkast Eéndeurskoelkast met vriesvak
Vriesgedeelte
Energieverbruik
Energieklasse D
Geluidsniveau 34 dB(A)
Geluidsniveau-klasse B
Jaarlijks elektrisch verbruik 142 kWh
Fysieke kenmerken
Breedte 55,8 cm
Diepte 54,8 cm
Hoogte 177,2 cm
Ingebouwde LED verlichting
Klimaatklasse SN (10-32°C), ST (16-38°C)
Nisbreedte (minimaal) 56 cm
Nisdiepte (minimaal) 55 cm
Nishoogte (minimaal) 177,5 cm
Gebruiksgemak
Zachte sluiting
Koelen
Super koelen
Totale netto inhoud koelkast 246 Liter
Veiligheid
Alarm bij geopende deur
Vriezen
Bewaartijd bij stroomuitval 6 uur
Invriescapaciteit 2,5 kg/24u
Netto inhoud diepvriezer 34 Liter
Super invriezen

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

KI82LADD0 Siemens Print  PDF

  • €1.599,99
  • Excl. BTW: €1.322,31
D

Print  PDF

Tags: ecolabel, KI82LADD0, , Siemens, Koelkast inbouw, Inbouw-koelkasten, Ijskasten inbouw