Meer ruimte voor je verse levensmiddelen.

Het ruime VitaFresh XXL <0°C> -systeem biedt de ideale bewaaromgeving voor al je verse levensmiddelen. Het houdt de temperatuur lager voor vlees en vis, en er is een temperatuurgeregelde vershoudlade die je fruit en groenten ook echt vers houdt.Deuren die tegen een stootje kunnen.

De deurvakken zijn extra hoog en robuust zodat je er een stuk langer van geniet. Doordat de vakken iets hoger zijn, houden ze ook zware flessen een stuk stabieler op hun plek. Zelfs als je de koelkastdeur iets te enthousiast opent.Alarm

De koelkast of diepvriezer geeft een signaal met licht en geluid wanneer de deur niet goed is gesloten - of in het geval van een storing of stroomonderbreking. Zo vermijd je voedselbederf en energieverspilling.Energiezuinige ledverlichting

Ledverlichting is vandaag onmisbaar om het overzicht te behouden op de inhoud van de koelkast. Het licht verspreidt zich gelijkmatig over de hele binnenkant van het toestel, zonder te verblinden. De verlichting is bijzonder energiezuinig, en hoef je allicht nooit te vervangen.Snel koelen, voor een betere bewaring.

Inkopen gedaan? De eerste, cruciale stap om langer te bewaren: de ingrediënten snel en effectief afkoelen bij thuiskomst! Met één druk op de knop verlaag je tijdelijk de temperatuur in de koelkast, met minstens 2°C. Na een tijdje schakelt SuperCooling zichzelf automatisch weer uit.Extra ruimte voor meer verse levensmiddelen.

Groenten en fruit koelen vereenvoudigd met de MultiBox XXL die veel ruimte biedt voor al je verse producten. Ideaal voor als je een extra voorraadje zomerse salade wilt inslaan of een watermeloen wilt koelen voor die picknick in het park.De perfecte koeling voor al je verse levensmiddelen.

De vershoudlade VitaFresh XXL met temperatuurregeling is de ideale oplossing voor al je verse levensmiddelen. De conditionering van de lade kan worden ingesteld om uw groenten en fruit extra lang vers te houden.Intelligent Inverter Technology: een efficiënte interactie.

De Intelligent Inverter Technology bestaat uit de intelligente interactie van de temperatuursensoren, het elektronisch systeem en de compressor. De sensoren controleren continu de temperatuur zowel binnenin de inbouwbare koelkast als erbuiten. De veranderingen in temperatuur worden vervolgens onmiddellijk doorgegeven aan het elektronisch systeem zodat de compressor zijn kracht kan aanpassen aan de situatie.
  • VitaFresh XXL <0°C>: houdt al je levensmiddelen langer vers in extra ruime klimaatgeregelde vershoudladen.

  •  Heel stabiele deurrekken: extra hoog en wendbaar voor meer ruimte en stabiliteit.

  •  Audiovisueel alarm in geval van storing of geopende deur.

  •  Ledverlichting, voor een helder en gelijkmatig overzicht in de koelkast.

  •  SuperCooling zorgt voor een langere bewaring, door het snel afkoelen van voeding.


Algemeen
Totale netto inhoud 310 Liter
Vriesgedeelte
Energieverbruik
Energieklasse D
Geluidsniveau 34 dB(A)
Geluidsniveau-klasse B
Jaarlijks elektrisch verbruik 91 kWh
Fysieke kenmerken
Breedte 55,8 cm
Diepte 54,8 cm
Hoogte 177,2 cm
Ingebouwde LED verlichting
Klimaatklasse SN (10-32°C), ST (16-38°C)
Nisbreedte (minimaal) 56 cm
Nisdiepte (minimaal) 55 cm
Nishoogte (minimaal) 177,5 cm
Koelen
Super koelen
Totale netto inhoud koelkast 310 Liter
Veiligheid
Alarm bij geopende deur

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

KIR81ADD0 Bosch Print  PDF

  • €1.479,99
  • Excl. BTW: €1.223,13
D

Print  PDF

Tags: ecolabel, KIR81ADD0, , Bosch, Koelkast inbouw, Inbouw-koelkasten, Ijskasten inbouw