Houdt je vriezer ijsvrij.

Je hoeft je vriezer niet meer te ontdooien om je bevroren eten goed te bewaren en het apparaat energiezuinig te houden.De noFrost-technologie verwijdert vocht en houdt de lucht droog. Hierdoor kan zich geen ijs vormen op de wanden van je vriezer en ingevroren etenswaren. Dat bespaart jou de moeite van het ontdooien. Bovendien bespaart het energie, want een ijsvrije vriezer werkt efficiënter.De deur sluit automatisch met softClose

Soms blijft de koelkast- of vriezerdeur open staan, wat zonde is van het energieverbruik. Met de softClose deursluiting is dat verleden tijd. Een deursluiter is toegevoegd aan alle platte scharnieren. Dat betekent dat zelfs volle deuren makkelijk en goed sluiten.Het vriesvak aanpassen.

Met varioZone kun je de laden en de plateaus tussen de laden weghalen. Dankzij de flexibele indeling van je vriezer lijkt het wel een persoonlijke opbergkast vol bevroren producten.Stel de temperatuur heel gericht in

Dankzij de Elektronische temperatuurregeling, is het instellen van de temperatuur geen giswerk meer. Je geeft zelf precies aan hoe koud je de koelkast en/of vriezer wilt zetten en stelt dit vervolgens heel eenvoudig in. De koelkast of vriezer doet de rest.Altijd efficiënt, stil en energiezuinig.

De intelligente omvormingscompressor past de temperatuur van de koelkast aan de binnen- en buitentemperatuur aan. De compressor draait altijd op de optimale snelheid om etenswaren op de juiste temperatuur te houden en altijd efficiënte prestaties te leveren.


Algemeen
Type inbouwdiepvriezer Diepvrieskast
Energieverbruik
Energieklasse E
Geluidsniveau 35 dB(A)
Geluidsniveau-klasse B
Jaarlijks elektrisch verbruik 235 kWh
Fysieke kenmerken
Breedte 55,8 cm
Diepte 54,5 cm
Hoogte 177,2 cm
Klimaatklasse N (16-32°C), SN (10-32°C), ST (16-38°C), T (16-43°C)
Nisbreedte (minimaal) 56 cm
Nisdiepte (minimaal) 55 cm
Nishoogte (minimaal) 177,5 cm
Gebruiksgemak
Zachte sluiting
Veiligheid
Alarm bij geopende deur
Vriezen
Bewaartijd bij stroomuitval 8 uur
Netto inhoud diepvriezer 212 Liter
No Frost

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

GI81NECE0 Siemens Print  PDF

  • €1.879,99
  • Excl. BTW: €1.553,71
E

Print  PDF

Tags: GI81NECE0, , Siemens, Diepvriezer inbouw, Inbouw-diepvriezers