Intelliheat® Comfort is het ideale warmtekussen om de buik warm te houden en de spierspanning te verlichten. Het kussen heeft een comfortabele zak van fleece voor de handen. Ook perfect voor gebruik op andere delen van het lichaam. Warm in slechts 5 minuten dankzij de Italiaanse Intelliheat®-technologie; Je kan kiezen uit 5 temperaturen, na 3 uur schakelt het kussen automatisch uit. Veilig en laag stroomverbruikIntelliheat® Comfort is het multifunctionele warmtekussen met een zak voor de handen dat ontworpen is om de buik warm te houden, de buikspieren te ontspannen en ook de handen aangenaam warm te houden. De zak van fleece houdt de handen warm en zorgt er tevens voor dat het warmtekussen op andere delen van het lichaam kan worden gebruikt.

De Intelliheat® Comfort is klaar voor gebruik in slechts 5 minuten! Je kunt het kussen zowel op de buik als op het hele lichaam gebruiken dankzij de afmetingen van 35x40 cm. Dit maakt het product ideaal voor thuiswerken. Plaats hem op de benen, buik of rug voor een aangename warme gevoel, ook terwijl je werkt.

Veiligheid, totaal comfort en laag verbruik zijn de drie sleutelwoorden van de innovatieve Italiaanse Intelliheat®-technologie van Imetec.

Het warmtekussen is direct klaar voor gebruik. Kies uit 5 temperaturen, de software controleert de gekozen temperatuur 50 keer per seconde om deze constant te houden. Na 3 uur schakelt het warmtekussen automatisch uit.

Het kussen heeft een laag stroomverbruik: Zodra het gewenste temperatuurniveau is bereikt, gebruikt het alleen de energie die nodig is om de gewenste temperatuur te handhaven. Je kunt je volledig ontspannen en in alle rust genieten van de 'goede' warmte.

De dubbele stof, de zachte en warme wasbare micro-pluche, hypoallergeen en ademend, en de zak van fleece zorgen voor maximaal comfort: aangenaam en ontspannend.


Fysieke kenmerken
Afmetingen 35x40 cm
Afneembare hoes
Kleur Grijs
Gebruiksgemak
Aantal temperatuurstanden 5
Onderhoud & Reiniging
Wasmachinebestendig
Stroom
Vermogen 110 W
Veiligheid
Automatische uitschakeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Intelliheat® Comfort warmtekussen Dreamland Print  PDF

  • €54,99
  • Excl. BTW: €45,45

Print  PDF

Tags: IntelliheatComfortwarmtekussen, , Dreamland, Elektrisch kussen, Kussens elektrisch verwarmd