Met de geïntegreerde melkoplossing is het ideale moment van koffie en melk binnen handbereik. Druk gewoon op de knop om te genieten van je koffie, zwart of met schuim. Voor alles van kleine cappuccino's tot grote latte macchiato's, op elk moment van de dag beschikbaar in één geautomatiseerd systeem. En met een breed scala aan koffievariëteiten en kopmaten betekent minder inspanning meer smaak. Voor eenvoudige melkrecepten van hoge kwaliteit.?
  • De Nespresso Vertuo Lattissima biedt een volledig assortiment koffiepods, van een intense espresso en carafe tot latte en cappuccino. Dit allemaal met één druk op de knop en met een gladde crema.

  • Eenvoudige bediening met één knop, een innovatief melksysteem met al je koffie- en melkrecepten beschikbaar met één druk op de knop.

  • CENTRIFUSION™-technologie: brouwparameters worden automatisch afgestemd voor een perfect kopje koffie, elke keer opnieuw en voor alle kopmaten.

  • Dankzij de slimme Bluetooth®-technologie en wifi zorgt Vertuo Lattissima met behulp van automatische software-updates altijd voor de beste en meest actuele koffie-ervaring.


Algemeen
Inhoud waterreservoir 1,6 Liter
Soort koffie Capsules
Filtering
Afneembare filterhouder
Fysieke kenmerken
Gewicht 6,3 kg
Kleur Wit
Materiaal Kunstof
Melk
Functie voor melk opschuimen
Onderhoud & Reiniging
Vaatwasbestendige onderdelen
Stroom
Vermogen 1300 - 1500 W

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

De'Longhi Vertuo Lattissima wit Nespresso Print  PDF

  • €399,99
  • Excl. BTW: €330,57

Print  PDF

Tags: DeLonghiVertuoLattissimawit, , Nespresso, Koffiemachine, Apparaten Koffie, koffiezetapparaten, koffiezetmachines