Deze high-end vloerstaander, de topklasse Concept luidspreker, is ontworpen voor veeleisende audiofielen. De Concept 500 bereikt een perfecte balans tussen kunst en wetenschap. Het is een luidspreker die tegelijkertijd stijlvol, eigentijds, voortreffelijk klinkt en verbazingwekkend nauwkeurig is.Terwijl veel van onze Elite Dealer showrooms gesloten zijn, bieden wij de Concept 500 luidsprekers op deze website te koop aan.Belangrijkste kenmerken

De High-end Concept 500 vloerstaande luidsprekers maken gebruik van geavanceerde, innovatieve technologieën om pure geluidskwaliteit en een sensationeel geluidsbeeld te leveren.

De Concept 500 combineert Point-to-Point (P2P™) versteviging om laagfrequente paneeltrillingen op te vangen met Helmholtz Pressure Equalizers (HPE™) om drukonregelmatigheden te compenseren.

Drie afzonderlijke lagen gevuld met een niet-vaste gel, die de wanden van de kast dempt en trillingen van hogere frequenties omzet in warmte voor betere prestaties.Q Acoustics werd opgericht in 2006 en bouwde al snel een reputatie op voor het ontwerpen en produceren van toonaangevende luidsprekers. De Concept 500 is het hoogtepunt van de voortdurende evolutie en verfijning van Q Acoustics, met als resultaat wat wij beschouwen als sonische perfectie.

De Concept 500 is ontworpen voor veeleisende audiofielen en biedt een perfecte balans tussen kunst en wetenschap. Het is een luidspreker die tegelijkertijd stijlvol, eigentijds, fijn klinkend en verbazingwekkend nauwkeurig is. Hij combineert een lage directiviteit met een grote bandbreedte, een goede gevoeligheid en een redelijke impedantie. Dit maakt de nieuwe Concept 500 zowel ruimtevriendelijk als gemakkelijk aan te sturen, zodat versterkers hun beste prestaties kunnen leveren.Om een stereogeluidsbeeld te creëren dat een even goede indruk geeft van breedte, diepte en hoogte als dat van een live-optreden, zijn hoogwaardige driver units, een goed ontworpen crossover en een nauwkeurig geconstrueerde kast nodig. Om dit te bereiken heeft Q Acoustics een getalenteerd team samengesteld met vele jaren ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van luidsprekers van wereldklasse. Een combinatie die resulteerde in een state-of-the-art luidspreker die elk high-end systeem waardig is.De Concept 500 is verkrijgbaar in drie prachtige dubbele afwerkingen, zodat hij perfect in uw luisteromgeving past. De afwerkingen Gloss Black / Rosewood, Gloss White / Light Oak en Silver / Ebony tonen de Concept 500 in een minimalistische vorm, een naadloze aanvulling in drukke designomgevingen. Het echte Italiaanse fineer aan de achterzijde geeft een ingetogen en moeiteloos stijlvolle knipoog naar de high end luidsprekerkwaliteiten van de Concept 500.Vind uw dichtstbijzijnde dealer waar u onze hoogwaardige producten, waaronder CONCEPT 500, overal ter wereld kunt zien en horen. Wij noemen deze dealers de Q ELITE, waarvan er vele centra van uitmuntendheid zijn voor zowel Q Acoustics als zustermerk QED en waar u zeker kunt zijn van de ultieme Q Acoustics ervaring.


Audio
Frequentiebereik 41 - 30000 Hz
Fysieke kenmerken
Breedte 400 mm
Diepte 350 mm
Gewicht 42 kg
Hoogte 1150 mm
Kleur Roze, Zwart
Kleur/Stijl GLOSS BLACK & ROSEWOOD
Luidsprekerprestaties
Aanbevolen versterker vermogen 25 - 200 W
Impedantie 6 ohm
Kantelfrequentie 2500 Hz

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Q CONCEPT 500 GLOSS BLACK & ROSEWOOD PAIR (2pc) Q Acoustics Print  PDF

  • €5.999,00
  • Excl. BTW: €4.957,85

Print  PDF

Tags: QCONCEPT500GLOSSBLACKampROSEWOODPAIR2pc, , Q Acoustics, Luidspreker, Speakers, Boxen