op voorraad

Het MULTISHAPE scheerkop-opzetstuk met 3 mesjes is een persoonlijke verzorgingsmusthave voor heren voor dagelijks gebruik met de apart verkrijgbare MULTISHAPE hoofdunit (handgreep). Door de unieke nano-verscherpte en Japanse roestvrijstalen mesjes voelt het scheren comfortabel. Dus je kunt er op je best uitzien en je zelfverzekerd voelen - en je bent klaar voor elke gelegenheid.

MULTISHAPE Modulair persoonlijk verzorgingssysteem

Wees klaar voor iedere gelegenheid - met MULTISHAPE Het groeit mee met jouw persoonlijke stijl en verzorgingsbehoefte. Stel eenvoudig jouw eigen set samen door de opzetstukken van jouw keus, die afzonderlijk verkrijgbaar zijn, toe te voegen aan de hoofdunit.

De scherpste mesjes van Panasonic

Ontworpen voor efficiënt, comfortabel en huidvriendelijk scheren. Alle mesjes en bladen zijn gemaakt van chirurgisch roestvrij staal gebaseerd op de Japanse Samoerai zwaardsmeedkunst. De binnenmesjes zijn nano-geslepen tot 30 graden, en de duurzame bladen zijn goed voor jarenlang huidvriendelijk scheren.

3 afzonderlijke zwevende mesjes

De afzonderlijke zwevende mesjes bewegen onafhankelijk in 3 richtingen om probleemloos de contouren van jouw gezicht en nek te volgen.

Comfortabele ervaring

Het ER-CSF1-scheersysteem met 3 mesjes heeft Multi-fit gebogen mesje voor comfortabel scheren. Deze rond gebogen buitenste scheermesjes liggen bij het scheren dicht tegen de huid, zelfs onder de kin.

*De hoofdunit in de foto is los verkrijgbaar.

Nat en droog scheren

Dankzij het waterdichte design kan je droog of nat scheren met gel of schuim, zelfs onder de douche. Scheer glad en zacht, op welke manier dan ook.

Compatibel met de MULTISHAPE hoofdunit

ER-CSF1 kan worden gebruikt in combinatie met de hoofdunits ER-CBL1 (Li-ion-batterij) en ER-CBN1 (Ni-MH).*

Na één uur opladen kan je de scheerkop in combinatie met de Li-ion-handgreep maximaal 50 minuten gebruiken.** Als de batterij leeg raakt, kan je na een supersnelle oplaadsessie van 3 minuten nog ongeveer 5 minuten doorgaan met stylen.

*Hoofdunits zijn los verkrijgbaar.

**Op basis van droog gebruik bij 20-30°C: maximale bedrijfsduur bij gebruik van de ER-CBL1.

De maximale bedrijfsduur bij gebruik van de ER-CBN1 is circa 40 minuten.

Eenvoudig onderhoud

Maak jouw MULTISHAPE-scheersysteem snel schoon door het gewoon onder stromend water af te spoelen.

*De hoofdunit in de foto is los verkrijgbaar.

Klaar om te reizen

De MULTISHAPE, perfect voor reizen, is een enkel apparaat dat kan worden uitgerust met alle opzetstukken die je nodig hebt, waar je ook naar toe gaat. Een compact ontwerp en afneembare koppen maken inpakken een koud kunstje.

Minder afval

Duurzaamheid vormt de kern van het MULTISHAPE-systeem - je kiest de opzetstukken die passen bij jouw persoonlijke stijl. Dus er is minder afval, omdat er geen opzetstukken zijn die je niet gebruikt. En als je look verandert kun je later altijd opzetstukken toevoegen.

Minimalistisch ontwerp

Het opzetstuk past naadloos bij het ontwerp van de handgreep - voor een moderne, minimalistische look. Tegelijkertijd is de eenvoudige structuur ideaal voor de huidige en toekomstige opzetstukken - en het open, flexibele gebruik zorgt voor een fijne dagelijkse persoonlijke verzorgingsroutine.

 


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

MULTISHAPE ER-CSF1 opzetstuk met scheerkop met 3 mesjes Panasonic Print  PDF

  • €30,00
  • Excl. BTW: €24,79

Print  PDF

Tags: MULTISHAPEERCSF1opzetstukmetscheerkopmet3mesjes, Multishape, Panasonic, Scheerkop,