iQ300, Vrijstaande koel-vriescombinatie French Door, 183 x 91 cmFrench door met cross door en hyperFresh systeem: de perfecte condities om zowel vis en vlees als groenten en fruit vers te houden.
  • noFrost-technologie voorkomt ijsvorming zodat u nooit meer hoeft te ontdooien.

  • De LED-lampen verlichten de binnenzijde helder en gelijkmatig, zonder te verblinden.

  • Met de Super-koelen knop wordt de temperatuur voor een bepaalde tijd verlaagd, zodat nieuwe etenswaren sneller worden gekoeld.

  • Met de superVriezen-knop wordt de temperatuur voor een bepaalde tijd verlaagd, zodat u nieuwe etenswaren snel kunt invriezen.

  • Extra grote opslagruimte om diepvriesproducten flexibel op te slaan - bigBox.Nooit meer ontdooien: de noFrost-technologie.Bij noFrost voert een ventilatiesysteem het vocht uit het vriesgedeelte af. Hierdoor blijft de lucht droog. Dit voorkomt op een betrouwbare manier ijsaanslag aan de binnenzijde van het apparaat of op uw eten.Brengt meer licht in de duisternis: LED-verlichting.De nieuwe LED-lampen gaan lang mee. Ze zijn vlak in de zijwand of het plafond gemonteerd en verlichten de binnenruimte perfect en gelijkmatig zonder u te verblinden.Met de Super-koelen knop wordt de temperatuur voor een bepaalde tijd verlaagd, zodat nieuwe etenswaren sneller worden gekoeld.Met de Super-koelen knop kunt u de temperatuur in de koelkast snel verlagen tot +2 °C. Dit voorkomt dat etenswaren die al zijn afgekoeld, weer warm worden als u niet gekoeld eten in de koelkast zet.Vries supergrote hoeveelheden supersnel in: superFreezing.Om te voorkomen dat ingevroren etenswaren ontdooien als u de vriezer bijvult met een grote hoeveelheid nieuwe producten, kunt u voordat u boodschappen gaat doen, de superFreezing-knop indrukken. Het apparaat verlaagt dan automatisch de temperatuur tot maar liefst –30 °C zodat nieuwe producten het invriesproces niet kunnen verstoren.Extra grote opslagruimte om diepvriesproducten flexibel op te slaan - bigBox.Een hele lamsbout, verschillende pizza's of een hoge kom met vers geplukte bosbessen - voor erg grote of onhandig gevormde etenswaren heeft u een extra grote bewaarruimte nodig. De bigBox biedt u volop ruimte om alles op te bergen. En als u nog meer ruimte nodig heeft, kunt u eenvoudig alle lades en leggers uit het diepvriesgedeelte verwijderen, zodat u snel de gehele ruimte ter beschikking heeft.Altijd de juiste temperatuur - freshSenseDe temperatuur in de koelkast is niet altijd constant doordat de omgevingstemperatuur wijzigt of de deur vaak open of dicht gaat. De slimme sensoren van freshSense reageren meteen zodra temperatuurschommelingen de koeling dreigen te beïnvloeden.   


Algemeen
Totale netto inhoud 605 Liter
Type koelkast Side-by-side (Amerikaans)
Vriesgedeelte
Bediening
Bediening op afstand optional
Energieverbruik
Energieklasse E
Geluidsniveau 38 dB(A)
Jaarlijks elektrisch verbruik 333 kWh
Fysieke kenmerken
Aansluiting op waterleiding
Aantal diepvriesladen 6
Afwerking materiaal Metallic
Breedte 91 cm
Diepte 73,1 cm
Extern display
Hoogte 183 cm
Ingebouwde LED verlichting
Kleur Grijs
Klimaatklasse N (16-32°C), SN (10-32°C), ST (16-38°C), T (16-43°C)
Materiaal Roestvrij staal (RVS)
Omkeerbare deur
Gebruiksgemak
Zachte sluiting
Koelen
Super koelen
Totale netto inhoud koelkast 405 Liter
Vershoudzone of -lade
Uitrusting
Ijsblokjesmaker
Minibar
Waterdispenser
Wijngedeelte
Veiligheid
Alarm bij geopende deur
Vriezen
Bewaartijd bij stroomuitval 15 uur
Invriescapaciteit 13 kg/24u
Netto inhoud diepvriezer 200 Liter
No Frost
Super invriezen
Waterreservoir
Voorzien van waterfilter

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

KF96NVPEA Siemens Print  PDF

E
  • €1.849,99
  • Excl. BTW: €1.528,92

Print  PDF

Tags: KF96NVPEA, iQ300, Siemens, Koelkast vrijstaand, Vrijstaande koelkasten, Ijskasten vrijstaand, Koelkasten