Galileo Multicooking Technology
Onze innovatieve technologie combineert een nieuwe binnenkant met verbeterde luchtstroom, samen met de mogelijkheid om meerdere kooktechnieken te combineren, wat uitzonderlijke resultaten biedt in een compact en veelzijdig ontwerp.
Traditioneel menu
Bereid thuis eenvoudig gastronomische gerechten. Ideaal voor het bereiden van gebraden vlees, brood, taarten, cakes, koekjes en pizza's.
Stoom menu
Stomen stelt je in staat om voedingsstoffen te behouden zonder in te leveren op smaak. Ideaal voor pasta, vis, groenten, kip, rijst en desserts.
Chef menu
Verbeter je kookkunsten met door chef-koks geïnspireerde bereidingen. Ontdek een selectie van 33 gastronomische opties en pas de hoeveelheden van ingrediënten aan. Ons intuïtieve systeem zorgt automatisch voor perfecte kookresultaten.
10 in 1
Ontdek een nieuwe en opwindende manier van koken die het beste van traditie en moderne innovatie combineert! Je hebt tien verschillende manieren om heerlijke gerechten te bereiden:
Traditionele ovenfuncties: bakken, convectiekoken, grillen, onderwarmte, airfry, warmhouden en ontdooien
Stoomkookfuncties: pure stoom, combi-convectiestoom, combi-grillstoom.
33 voorgeprogrammeerde recepten
Navigeer door het Chef Menu om extra inspiratie en begeleiding te vinden. Door het type en het gewicht van het voedsel te selecteren, zal de oven automatisch de meest geschikte combinatie van functie, tijd en temperatuur instellen.
Algemeen | |
Inhoud ovenruimte | 30 Liter |
Verwarmingswijze | Grill, HotAir Steam |
Bediening | |
Bediening | druktoetsen, Control knobs |
Regelbare temperatuur | |
Fysieke kenmerken | |
Breedte | 50 cm |
Diepte | 51 cm |
Gewicht | 19000 g |
Hoogte | 40 cm |
Kleur | Zwart |
Kleur/Stijl | Mat Zwart |
Ovenkenmerken | |
Maximale oventemperatuur | 230 °C |
Minimale oventemperatuur | 40 °C |
Vermogen oven | 900 W |