De verse revolutie voor je keuken.Chaos in de voorraadkast? Daar kun je nu afscheid van nemen! En op voedsel dat bedorven is. Met de ZWILLING FRESH & SAVE CUBE 3S box. Het maakt deel uit van het nieuwe versheidssysteem dat uw keukenorganisatie van de ene op de andere dag zal veranderen. Meer versheid, meer tracking en nog meer stijl, dat krijg je allemaal met CUBE in je keuken!Maximale versheid.Het luchtdichte deksel van de doos zorgt voor versheid in uw eten. Het zorgt voor superieure bewaarcondities, zodat bewaarplagen er buiten blijven. Ideaal voor het veilig bewaren van hoogwaardige levensmiddelen zoals koffie. Wil je nog meer frisheid? Dat kan met de innovatieve vacuümfunctie. Plaats eenvoudig de ZWILLING FRESH & SAVE vacuümpomp op het ventiel en zuig de lucht af. Voila! Zo blijven je etenswaren langer vers en behouden ze hun smaak en voedingsstoffen.Geweldige versheid, geweldige tracking.De versheid is er, nu hoef je alleen nog maar bij te houden. Dat kan met het doorzichtige plastic! Omdat u altijd het vulniveau van uw box kunt zien. Voor nog meer orde kunnen onze NFC-labels helpen. U schrijft er gewoon op, en u kunt dit meerdere keren doen en ze op uw dozen plakken. Scan het etiket met je smartphone - de ZWILLING-app wordt geopend, waarmee je je voorraden kunt volgen.Bijzonder geschikt voor het voorzichtig bewaren van droge goederen, zoals koffie.

Het luchtdichte deksel beschermt uw voedsel tegen vocht en ongedierte tijdens het bewaren

Compatibel met de ZWILLING FRESH & SAVE vacuümpomp: de vacuümfunctie houdt uw voorraden langer vers en vermindert zo voedselverspilling

Hoogwaardig, minimalistisch design in transparant materiaal

De doos, gemaakt van glasachtig materiaal, is duurzaam en vaatwasmachinebestendig en dus gemakkelijk schoon te maken

Organiseer uw opgeslagen voedsel voor een betere tracking en minder voedselverspilling. Plak eenvoudig apart verkrijgbare NFC-labels op de dozen, scan met uw smartphone en maak verbinding met de ZWILLING-app.

Afmetingen: 22,8 x 10,7 x 10,7 cm/inhoud: 1,3 l


Caractéristiques physiques
Couleur Blanc, Transparent
Hauteur 22.8 cm
Largeur 10.7 cm
Longueur 10.7 cm
Matière Plastique
Poids 0.49 g
Confort
Empilable
Entretien & Nettoyage
Convient au lave-vaisselle
Fonctions
Convient au frigo
Convient pour le congélateur
Convient pour le micro-ondes
Général
Contenu 1.3 Litres

Écrire un avis

Note : Le HTML n’est pas pris en charge !
    Mauvais           Bon

Fresh&Save Cube Boîte de conservation 3S Zwilling Print  PDF

  • €19,95
  • HTVA : €16,49

Print  PDF

Etiquettes : FreshSaveCubeBoitedeconservation3S, , Zwilling, Boîte de conservation,