De “more factor” voor uw keuken.Chaos in de voorraadkast? Daar kun je verandering in brengen! Eten dat slecht geworden is? Ook dat kun je vergeten! De ZWILLING FRESH & SAVE CUBE 2S box maakt deel uit van een fantastisch opbergsysteem dat je keukenorganisatie naar een hoger niveau tilt! Verwen je keuken met meer frisheid, overzicht en stijl!De meest verse ideeën.Het luchtdichte deksel van de doos zorgt voor versheid in uw eten. Het zorgt voor superieure bewaarcondities, zodat bewaarplagen er buiten blijven. Ideaal voor het veilig bewaren van hoogwaardige levensmiddelen zoals thee. Het blijft nog verser met de innovatieve vacuümfunctie. Plaats eenvoudig de ZWILLING FRESH & SAVE vacuümpomp op het ventiel, druk op de knop en verwijder de lucht in enkele seconden. Zo blijven je etenswaren langer vers en behouden ze hun smaak en voedingsstoffen. Je krijgt een overzicht. Je hebt versheid. Nu hoef je alleen nog maar bij te houden. Dat kan met het doorzichtige plastic! Omdat u altijd het vulniveau van uw box kunt zien. Als u al uw benodigdheden wilt bijhouden, koop dan onze NFC-labels. Je kunt er meerdere keren op schrijven en op je dozen plakken. Scan een etiket met je smartphone, open de ZWILLING-app die al je voorraden toont, hun vulniveau en voedsel dat bijna op is.Bijzonder geschikt voor het voorzichtig bewaren van droge waren, zoals thee of granen.

Het luchtdichte deksel beschermt uw voedsel tegen vocht en ongedierte tijdens het bewaren

Compatibel met de ZWILLING FRESH & SAVE vacuümpomp: de vacuümfunctie houdt uw voorraden langer vers en vermindert zo voedselverspilling

Hoogwaardig, minimalistisch design in transparant materiaal

De doos, gemaakt van glasachtig materiaal, is duurzaam en vaatwasmachinebestendig en dus gemakkelijk schoon te maken

Organiseer uw opgeslagen voedsel voor een betere tracking en minder voedselverspilling. Plak eenvoudig apart verkrijgbare NFC-labels op de dozen, scan met uw smartphone en maak verbinding met de ZWILLING-app.

Afmetingen: 15,2 x 10,7 x 10,7 cm/volume: 825 ml


Caractéristiques physiques
Couleur Blanc, Transparent
Hauteur 15.2 cm
Largeur 10.7 cm
Longueur 10.7 cm
Matière Plastique
Poids 0.32 g
Confort
Empilable
Entretien & Nettoyage
Convient au lave-vaisselle
Fonctions
Convient au frigo
Convient pour le congélateur
Convient pour le micro-ondes
Général
Contenu 0.82 Litres

Écrire un avis

Note : Le HTML n’est pas pris en charge !
    Mauvais           Bon

Fresh&Save Cube Boîte de conservation 2S Zwilling Print  PDF

  • €16,95
  • HTVA : €14,01

Print  PDF

Etiquettes : FreshSaveCubeBoitedeconservation2S, , Zwilling, Boîte de conservation,