Klaar voor de organisatierevolutie in je keuken?Chaos in de voorraadkast? Dat is nu voorbij! Eten dat slecht geworden is? Het hoeft niet zo te zijn! De ZWILLING FRESH & SAVE CUBE S box maakt deel uit van een geïnspireerd opbergsysteem dat je keukenorganisatie naar een hoger niveau tilt! CUBE biedt je bovenal meer frisheid, overzicht en stijl!Meer versheid? Doe er een deksel op!Het luchtdichte deksel van de doos zorgt voor versheid van uw eten. Hierdoor krijgen bewaarplagen geen kans. Ideaal voor het veilig bewaren van hoogwaardige levensmiddelen zoals noten. De innovatieve vacuümfunctie biedt je nog meer versheid. Zuig eenvoudig de lucht in enkele seconden af met een ZWILLING FRESH & SAVE vacuümpomp. Zo blijven je etenswaren langer vers en behouden ze hun smaak en voedingsstoffen. ||Al deze versheid in één oogopslag.||Nu hoef je alleen nog maar zoveel versheid bij te houden. Dit is mogelijk dankzij het transparante plastic, omdat je altijd het vulniveau van je doos kunt zien. Als u al uw benodigdheden wilt bijhouden, koop dan onze NFC-labels. Je kunt erop schrijven en ze op je dozen plakken. Scan een label met je smartphone, je ZWILLING app opent. Hier kunt u al uw benodigdheden volgen. Het voordeel: u kunt het vulniveau in de gaten houden en een melding krijgen wanneer levensmiddelen bijna over de houdbaarheidsdatum zijn.Bijzonder geschikt voor het voorzichtig bewaren van droge goederen, zoals noten.

Het luchtdichte deksel beschermt uw voedsel tegen vocht en ongedierte tijdens het bewaren

Compatibel met de ZWILLING FRESH & SAVE vacuümpomp: de vacuümfunctie houdt uw voorraden langer vers en vermindert zo voedselverspilling

Hoogwaardig, minimalistisch design in transparant materiaal

De doos, gemaakt van glasachtig materiaal, is duurzaam en vaatwasmachinebestendig en dus gemakkelijk schoon te maken

Organiseer uw opgeslagen voedsel voor een betere tracking en minder voedselverspilling. Plak eenvoudig apart verkrijgbare NFC-labels op de dozen, scan met uw smartphone en maak verbinding met de ZWILLING-app.

Afmetingen: 7,6 x 10,7 x 10,7 cm/volume: 320 ml


Caractéristiques physiques
Couleur Blanc, Transparent
Hauteur 7.6 cm
Largeur 10.7 cm
Longueur 10.7 cm
Matière de finition kunststof
Poids 0.21 g
Confort
Empilable
Entretien & Nettoyage
Convient au lave-vaisselle
Fonctions
Convient au frigo
Convient pour le congélateur
Convient pour le micro-ondes
Général
Contenu 320 ml

Écrire un avis

Note : Le HTML n’est pas pris en charge !
    Mauvais           Bon

Fresh&Save Cube Boîte de conservation S Zwilling Print  PDF

  • €12,95
  • HTVA : €10,70

Print  PDF

Etiquettes : FreshSaveCubeBoitedeconservationS, , Zwilling, Boîte de conservation,