• Dubbel shot, dubbel plezier

  • DonkerblauwInstelbare lekbak voor koppen van verschillende groottenPas de hoeveelheid koffie van uw drankje eenvoudig aan uw voorkeur aan en geniet van uw perfecte kop koffie.De herkenning voor dubbele capsules detecteert automatisch de capsulegrootteL'OR Barista Smart Dual Capsule Recognition-technologie detecteert automatisch de capsulegrootte en schakelt automatisch om naar de optimale koffie-instelling voor elk koffierecept.Zet en personaliseer uw favoriete koffieDe automatische lekbak is eenvoudig aan te passen voor grote mokken of een latte macchiato-glas. Verwijder de grotere lekbak en geniet van uw grote mok koffie.9 capsules in de doosElk apparaat wordt geleverd met een breed assortiment capsules: 4 L'OR Espresso-capsules voor enkele shots en 5 L'OR Barista-capsules voor dubbele shots.Nieuw exclusief L'OR Barista-koffiezetapparaatHet L'OR Barista-koffiezetapparaat is ontworpen voor gebruik in combinatie met de exclusieve L'OR Barista-capsules voor dubbele shots en L'OR Espresso-capsules voor enkele shots.Zet 2 kopjes koffie tegelijk of 1 dubbel kopje koffie in één kopjeMet het L'OR Barista-systeem zet u twee kopjes espresso of één dubbel kopje koffie in één kopje, dankzij de exclusieve L'OR Barista-capsules voor dubbele shots. Geniet van ristretto voor twee of dubbele espresso voor uzelf.Druk van maximaal 19 bar voor de perfecte espressoGeniet van de smaak van echte espresso. Met het L'OR Barista-systeem zet u koffie met een hoge druk van tot wel 19 bar, zodat u bent verzekerd van de echte espressokwaliteit.Stel de hoeveelheid koffie in van 25 ml tot 270 mlZet uw favoriete koffie met het L'OR Barista-systeem. Geniet van een ristretto, espresso, lungo en meer met L'OR Espresso-capsules voor enkele shots, of verdubbel uw plezier met de exclusieve L'OR Barista-capsules voor dubbele shots.

Compatibel met L'OR Espresso- en L'OR Barista-capsulesZet de nieuwe exclusieve L'OR Barista-capsules met dubbele shots.Ook geschikt voor Nespresso®*-capsulesHet L'OR Barista-koffiezetapparaat is ook compatibel met Nespresso®*-capsules.Volledig koffiemenu: ristretto, espresso, lungo en meerRistretto voor 2 of een dubbele espresso voor uzelf.


Algemeen
Capaciteit (kopjes) 6
Inhoud waterreservoir 0,8 Liter
Pompdruk 19 bar
Soort koffie Capsules
Fysieke kenmerken
Gewicht 3,35 kg
Kleur Blauw
Materiaal Kunstof
Gebruiksgemak
Druppelstop
Snoerlengte 0,8 m
Koffie
Maximum kopjes per beurt 2
Onderhoud & Reiniging
Vaatwasbestendige onderdelen
Veiligheid
Automatische uitschakeling
Controlelampje Aan

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

LM9012/40 L'Or Barista koffiezetapparaat voor capsules Philips Print  PDF

  • €115,00
  • Excl. BTW: €95,04

Print  PDF

Tags: LM901240LOrBaristakoffiezetapparaatvoorcapsules, , Philips, Koffiemachine, Apparaten Koffie, koffiezetapparaten, koffiezetmachines