SPS-5000

Luidsprekerstandaard speciaal voor de NS-5000, met massieve aluminium poten voor uitzonderlijke stabiliteit en akoestisch ontwerp voor optimaal geluid.

Luidsprekerstandaard Speciaal ontworpen voor de NS-5000

Bij het ontwerpen van de SPS-5000 is een geavanceerde simulatieanalyse uitgevoerd om een standaard te ontwerpen die de NS-5000 stevig ondersteunt zonder enig ongewenst geluid voort te brengen. De poten hebben gladde, gebogen oppervlakken en zijn allemaal onder een hoek van 42° ten opzichte van het klankbordoppervlak geïnstalleerd om het effect van de reflectie van geluid door de luidspreker effectief te minimaliseren. Om ervoor te zorgen dat de hoogte van de oren van een zittende luisteraar overeenkomt met de hoogte van de tweeter van de NS-5000, is de standaard bovendien ingesteld op een hoogte van 304 mm (12”) (inclusief spikes) — hoger dan die van een normale boekenplankluidspreker van 30 cm (12”), zodat ook reflecties van het vloeroppervlak worden geminimaliseerd.

De vier poten die de luidspreker stevig ondersteunen, zijn gemaakt van massief aluminium en het totale gewicht van 8 kg (17,6 lbs.) geven de standaard een enorme trillingsbestendigheid die trillingen van de luidspreker tot het absolute minimum beperkt.De poten van de SPS-5000 maken hoogteverstelling mogelijk, met de meegeleverde spikes om onnodige trillingen van de standaard te beperken. De spikes kunnen worden verwijderd om op de rubberen poten te kunnen staan, afhankelijk van de installatielocatie. De standaard is tevens voorzien van hoogteverstelmechanismen (afstandhouders) om onstabiliteit van de luidspreker te voorkomen. Er worden ook speciale schroeven meegeleverd om de luidspreker aan de standaard te bevestigen.


Algemeen
Maximaal gewicht 8 kg
Fysieke kenmerken
Breedte 393 mm
Diepte 376 mm
Hoogte 304 mm
Kleur Zwart

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

SPS-5000 BL Stuk Yamaha Print  PDF

  • €1.250,00
  • Excl. BTW: €1.033,06

Print  PDF

Tags: SPS5000BLStuk, , Yamaha, Luidsprekersteun, Steunen voor luidsprekers