Bespaar energie met het beste energielabel A

Ga jij voor een duurzame levensstijl? En vind je een stille werking van een apparaat belangrijk? Dan is een apparaat met het beste energielabel én het beste resultaat op geluidsniveau iets voor jou. Het energielabel geeft informatie over de efficiëntieklasse, het geluidsniveau, de prestaties en het energieverbruik van het betreffende apparaat. Voor koelapparaten gaat de nieuwe efficiëntieklasse van A tot G. Siemens koel-vriescombinaties bieden de beste energie-efficiëntie en geluidsniveauklasse A, zonder compromissen. Vertrouw op de beste Siemens apparaten en geniet van efficiënte, perfecte koelresultaten.hyperFresh <0°C>

Alle ruimte die je nodig hebt voor veel groente en fruit. En een apart compartiment voor vlees en vis met zijn eigen koude-luchttoevoer om je etenswaren nog langer vers te houden. Meer ruimte en onder ideale omstandigheden etenswaren bewaren in één systeem.Houdt je vriezer ijsvrij.

Je hoeft je vriezer niet meer te ontdooien om je bevroren eten goed te bewaren en het apparaat energiezuinig te houden.De noFrost-technologie verwijdert vocht en houdt de lucht droog. Hierdoor kan zich geen ijs vormen op de wanden van je vriezer en ingevroren etenswaren. Dat bespaart jou de moeite van het ontdooien. Bovendien bespaart het energie, want een ijsvrije vriezer werkt efficiënter.Van boven tot onder goed gekoeld.

Als het niet overal in de koelkast even koud is, kan dat ten koste gaan van de verse ingrediënten die u met zorg heeft uitgekozen. Gelukkig kan het ook anders. De hoogglans achterwand met multiAirflow-technologie zorgt voor een gelijkmatige luchtcirculatie, voor een constante temperatuur in de hele koelkast. Uw boodschappen worden snel gekoeld en blijven zo lang mogelijk vers door de optimale bewaaromstandigheden.Verse ingrediënten mogen gezien worden.

Zie jij je etenswaren ook graag in het juiste licht?De ingebouwde energiezuinige ledverlichting zorgt voor gelijkmatig licht in de hele koelkast, zodat je goed overzicht hebt van al je etenswaren en meteen ziet wanneer er iets aangevuld moet worden.Omdat de ledverlichting vooraan gemonteerd is, wordt deze niet geblokkeerd door de spullen in de koelkast.En als je een apparaat hebt met Home Connect, kun je de verlichting bedienen en de helderheid instellen met de Home Connect-app.Speciale beschermlaag vermindert vingerafdrukken

De roestvrijstalen koelkastdeuren zijn behandeld met een speciale coating. Deze coating voorkomt dat vingerafdrukken blijven staan op de deur van de koelkast of vriezer. Hierdoor hoef je de deuren een stuk minder vaak af te nemen met een doek.Geen tussenruimte meer nodig

Plaats de koelkast of vriezer direct tegen een muur of tegen een ander apparaat. Dankzij nieuwe technologieën is het nu niet meer nodig een ruimte te bewaren tussen de koelkast en een ander apparaat. Hierdoor plaats je de koelkast of vriezer dichter tegen de muur aan of sluit je deze naadloos aan op een ander apparaat.Bewaar je flessen beter.

Flessen hebben hun eigen plek nodig en die vinden ze in ons flessenrek.Bewaar grote flessen, kleine flessen en blikjes allemaal in je koelkast zonder dat ze rammelen.De individuele houders voor je flessen houden ze niet alleen binnen handbereik, maar ook veilig en compact op hun plaats.Korte temperatuurverlaging om verse etenswaren snel te koelen.

Met superKoelen kun je de temperatuur van je koelkast tijdelijk snel verlagen om verse etenswaren snel af te koelen. Zo voorkom je dat andere etenswaren in je koelkast ongewenst opwarmen.Houd alles vers door gelijkmatig te koelen.

multiAirflow zorgt voor een veel betere circulatie van koude lucht in de koelkast.Het regelt temperatuur- en luchtvochtigheidsniveaus en voorkomt condensvorming.Zo blijven je etenswaren langer vers.
  • Energielabel A: bespaar energie met het beste energielabel.

  • HyperFresh <0°C>: meer ruimte voor groente en fruit. Een koude omgeving voor vlees en vis.

  • NoFrost: Nooit meer de vriezer ontdooien.

  • Hoogglans achterwand met multiAirflow: koelt alles in de koelkast even effectief.

  • Ledverlichting: Gelijkmatige verlichting door de hele koelkast voor goed zicht op al je etenswaren.


Algemeen
Totale netto inhoud 363 Liter
Type koelkast Tweedeurs koelkast (vriesvak onderaan)
Vriesgedeelte
Energieverbruik
Energieklasse A
Geluidsniveau 29 dB(A)
Geluidsniveau-klasse A
Jaarlijks elektrisch verbruik 104 kWh
Fysieke kenmerken
Aantal diepvriesladen 3
Breedte 60 cm
Diepte 66,5 cm
Hoogte 203 cm
Ingebouwde LED verlichting
Kleur Zilver
Klimaatklasse N (16-32°C), SN (10-32°C), ST (16-38°C), T (16-43°C)
Koelen
Super koelen
Totale netto inhoud koelkast 260 Liter
Veiligheid
Alarm bij geopende deur
Vriezen
Bewaartijd bij stroomuitval 21 uur
Netto inhoud diepvriezer 103 Liter
No Frost

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

KG39N2IAF Siemens Print  PDF

  • €1.749,99
  • Excl. BTW: €1.446,27
A

Print  PDF

Tags: ecolabel, KG39N2IAF, , Siemens, Koelkast vrijstaand, Vrijstaande koelkasten, Ijskasten vrijstaand, Koelkasten