Voor gebruiksvriendelijke aanraakbediening.

Met zijn gebruiksvriendelijke menustructuur en aanraaknavigatie maakt het TFT-Touchdisplay de bediening van je oven eenvoudig en snel. De intuïtieve begeleiding door het uitgebreide menu helpt je het maximale uit je oven te halen.Steeds de perfecte oveninstelling voor je gerecht.

Twijfel je over het beste ovenprogramma voor je gerecht? Vertel je oven eenvoudig via je Amazon Alexa device welk gerecht je wilt bereiden. Of anders via de Home Connect-app. De Oven Assistant stelt de geschikte instellingen of programma's voor en schakelt direct naar je keuze. Een tijdbesparende snelkoppeling. Om te profiteren van Oven Assistant, verbind je je oven simpelweg met de Home Connect-app.Geniet van volledige controle over je oven.

Wil je het volledige potentieel van je oven benutten? Verbind je oven met de Home Connect-app, zodat je je oven overal kunt bedienen en profiteer van digitale diensten. Zelfs via spraak met Amazon Alexa of Google Assist. Start en stop kookprogramma's, wijzig instellingen en beheer favorieten, zonder daadwerkelijk in de keuken aanwezig te zijn. Instellingen worden gesynchroniseerd tussen de app en de oven, en je ontvangt pushmeldingen wanneer het programma klaar is. Software downloads houden je oven up-to-date. Geniet van koken op jouw voorwaarden.Laat je oven het werk doen.

Kijk jij ook continue in je oven om te conroleren of je gerecht klaar is? Voorgeprogrammeerde en geautomatiseerde bak- en braadresultaten op je oven garanderen de ideale bereiding. Selecteer eenvoudig je gerecht en laat de ovensensoren het proces automatische regelen. Je kan zelfs het gewenste resultaat instellen uit tal van vooraf ingestelde suggesties. De oven past automatisch de juiste instellingen toe en schakelt zichzelf uit indien je gerecht klaar is. Zo kan jij je focussen op andere dingen. In de toekomst kunnen meerdere programma's worden gedownload: verbind je oven simpelweg met de Home Connect-app.Gelijkmatige warmte voor betere bakresultaten.

Krijg elke keer weer de gewenste bakresultaten met 3D Hetelucht Plus. Of u nu één, twee of drie niveaus gebruikt, de warmte wordt gelijkmatig verdeeld om bakken nog leuker te maken. Bak cake of koekjes op maximaal drie niveaus tegelijk en geniet elke keer opnieuw van een uitstekend resultaat.Versnel de bereidingstijden

De fastPreheat-functie verwarmt de oven snel voor. Met coolStart kunt u het koken van bevroren voedsel versnellen, omdat voorverwarmen niet nodig is. Uw gerecht is klaar in hetzelfde aantal minuten dat u op de verpakking ziet. Beide intelligente functies besparen u kostbare tijd wanneer u snel resultaten nodig heeft.Ontdek een grenzeloze wereld aan recepten.

Zoeken naar veelzijdige gerechten die passen bij je levensstijl kan overweldigend zijn. Zoek niet langer verder naar het juiste recept: ontdek een inspirerende selectie van heerlijke recepten met Home Connect en receptenpartner-apps zoals Foodfittery. Selecteer een recept en stuur de instellingen direct naar je oven. Geniet van heerlijke maaltijden, eenvoudig bereid. Om te profiteren van deze functie, verbind je je oven simpelweg met de Home Connect-app.Gebruikersondersteuning wanneer en waar je die nodig hebt.

Het installeren van een oven kan overweldigend zijn. Met de Home Connect-app is het leren kennen van je oven net zo eenvoudig als het bereiden van een diepvriespizza. Een interactieve gebruikershandleiding helpt je bij het vinden van oplossingen, tips en trucs om het beste uit je oven te halen.
 • TFT-Touchdisplay – Intuïtieve bediening dankzij de aanraaknavigatie.

 •  Oven Assistant met Voice Control – Intuïtief het juiste programma instellen.

 •  Home Connect met Remote Control en Monitoring – Ontgrendel het volle potentieel van je slimme oven.

 •  cookControl Plus – Voorgeïnstalleerde instellingen voor topresultaten.

 •  3D Hetelucht Plus – Gelijkmatige warmteverdeling op maximaal drie niveaus voor een uitstekend resultaat.


Algemeen
Inhoud ovenruimte 71 Liter
Verwarmingswijze Grill
Bediening
Bediening TFT-touch display
Bediening op afstand
Koppeling met app
Energieverbruik
Elektrisch verbruik per cyclus (conventioneel) 0,87 kWh
Elektrisch verbruik per cyclus (hetelucht) 0,69 kWh
Energieklasse A+
Fysieke kenmerken
Aansluitwaarde 3600 W
Breedte 59,5 cm
Diepte 54,8 cm
Hoogte 59,4 cm
Kleur Zwart
Gebruiksgemak
Zachte sluiting
Onderhoud & Reiniging
Reiniging van de oven Hydrolyse, Pyrolyse
Ovenkenmerken
Aantal verwarmingswijzen 13
Boven- en onderwarmte (conventioneel)
Grill
Langzaam Garen
Maximale oventemperatuur 300 °C
Minimale oventemperatuur 30 °C
Onderwarmte
Ontdooifunctie
Pizzastand
Snel voorverwarmen
Warmhouden
Veiligheid
Kinderbeveiliging

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

HB774A1B1 iQ700 Inbouwoven 60 x 60 cm Zwart Siemens Print  PDF

  HB774A1B1 iQ700 Inbouwoven 60 x 60 cm Zwart Siemens
 • Merk: Siemens
 • Categorieën: Oven Groot elektro Inbouwapparatuur
 • Model: HB774A1B1
 • Beschikbaarheid: Niet op voorraad. Contacteer ons om de wachttijd te kennen.
 • Ecolabel
 • €1.299,99
 • Excl. BTW: €1.074,37
A+

Print  PDF

Tags: ecolabel, HB774A1B1iQ700Inbouwoven60x60cmZwart, , Siemens, Oven, Inbouw-ovens, ovens