Verwijdert pluis automatisch.

De selfCleaning condensor houdt je machine energiezuinig door pluis uit het apparaat te verwijderen. Het enige dat je hoeft te doen is de filter legen als het vol is.Bedien je droogkast op afstand.

Technologie gaat voortdurend vooruit. Onze apparaten worden steeds slimmer en kunnen beter met elkaar communiceren. Op Siemens huishoudelijke apparaten met wifi en Home Connect vindt deze ontwikkeling zijn weg naar je huis. De samenwerking van slimme apparaten, intelligente software en een intuïtieve app biedt veel verschillende mogelijkheden. Terwijl sommige je werk uit handen nemen en andere volledig nieuwe mogelijkheden bieden, maken ze allemaal het dagelijks leven efficiënter en comfortabeler dan ooit tevoren.Houd je droogkast in de gaten.

Met Home Connect kan je de instellingen van je droogkast controleren en pushberichten ontvangen wanneer het programma is afgelopen.Alles onder controle.

Stem uw was af op uw tijdschema en niet omgekeerd. Met de Home Connect-app kunt u eenvoudig op afstand programma-opties selecteren en het droogproces starten wanneer u maar wilt en waar u ook bent, zodat uw was precies klaar is wanneer u deze nodig heeft.Gebruik je stem om je droogkast te bedienen.

Dankzij onze samenwerking met Amazon Alexa*FN_LOCAL_AVAILABILITY_ALL* en Google Assistent, kan je je wasdroger nu ook met je stem bedienen. Controleer of de benodigde Home Connect-functie in de Alexa-app of voor de Google Assistent beschikbaar is in je land en taal. Activeer de functie om een verbinding te maken tussen Alexa en je apparaat. Eenmaal aangesloten beschik je over een hele reeks spraakopdrachten voor je wasdroger. *Afhankelijk van lokale beschikbaarheid. LANGE OMSCHRIJVING VANUIT LIJN 490: Dankzij onze samenwerking met Amazon Alexa* kan je je handen vrij houden en Home Connect gebruiken om je wasdroger overal in huis te bedienen. *Afhankelijk van lokale beschikbaarheid. *Afhankelijk van lokale beschikbaarheid.Verbind je apparaten voor naadloze integratie.

Wist je dat je huishoudtoestellen naadloos kunt integreren in je woning? Maak verschillende 'triggers' voor onderling verbonden toestellen. Zo kan je bijvoorbeeld de slimme lamp in de woonkamer laten knipperen als de wasmachine klaar is. De mogelijkheden zijn eindeloos, dankzij partnerships met IFTTT, iHaus en Magenta Smart Home. Klaar om te ontdekken en te genieten?Slim drogen om te lang drogen en krimpen te voorkomen

Te lang drogen en krimpen behoren nu officieel tot het verleden. Via de Home Connect-app kan je wasmachine namelijk praten met je droogkast. Zo geeft hij de hoeveelheid wasgoed, de textielsoort en het resterende vochtgehalte door. De droogkast hoeft nog enkel het programma aan te passen aan de informatie die hij van de wasmachine ontvangt.Veilig en zorgvuldig drogen.

Slimme sensoren observeren en controleren je wasgoed zodat de lading gelijkmatig en mild gedroogd wordt. Temperatuursensoren voorkomen oververhitting en vochtsensoren meten de vochtigheid om te voorkomen dat je was te lang in de droger zit. Zo wordt je wasgoed mild en zorgvuldig gedroogd — met minder energieverbruik en minder strijktijd tot gevolg.Onze meest energiezuinige droogkast

Als je bewust om wilt gaan met jouw energieverbruik, is een droger met energielabel A+++ een goede keuze. Door onze warmtepomptechnologie die efficiënt omgaat met energie, wordt dit energielabel behaald. Zo weet je zeker dat je een duurzame keuze maakt. Zonder compromissen. Je kunt vertrouwen op onze Siemens energieklasse A+++ droogkasten voor efficiënte en uitstekende droogresultaten onder alle omstandigheden.Ingekort programma voor een halve lading wasgoed.

Optimaliseer de duur van kleinere hoeveelheden wasgoed met een nauwkeurige schatting van het gekozen programma.
 • selfCleaning condensor – Verwijdert pluis en bespaart je tijd en energie.

 •  Home Connect : Gebruik Home Connect voor de bediening van je droogkast, waar je ook bent.

 •  Remote Monitoring : Houd je droogkast in de gaten

 •  Afstandsbediening – Regel uw was met uw smartphone.

 •  Voice control : Je droogkast doet precies wat je zegt.


Algemeen
Trommelinhoud 8 kg
Type droogkast Warmtepomp
Bediening
Koppeling met app
Energieverbruik
Droogresultaat B
Droogtijd (volledig geladen katoen) 179 min/cycle
Energieklasse A+++
Energieverbruik per cyclus 176 kWh
Geluidsniveau 61 dB(A)
Fysieke kenmerken
Aansluitwaarde 600 W
Breedte 59,8 cm
Diepte 61,3 cm
Gewicht 56,1 kg
Glazen deur
Hoogte 84,2 cm
Kleur Wit
Omkeerbare deur
Trommel Inox
Gebruiksgemak
Aanduiding programmaverloop
Aanduiding resttijd
Uitgestelde start
Verlichting binnen
Zelfreinigende condensor
Zoemer op het einde van het programma
Onderhoud & Reiniging
Aanduiding filter reinigen
Opties
Antikreuk
Programma's
Droogprogramma's Wol, Overhemden, Katoen, Outdoor, Handdoeken, Hoofdkussen, Lingerie, Hygiene, Kreukherstellend, SuperKort 40, Timerprogramma koud, Timerprogramma warm, Easy Care , Bedlinnen, Katoen eco, Mix
Veiligheid
Kinderbeveiliging

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

WQ35B2BSFG Siemens Print  PDF

 • €1.179,99
 • €1.279,99 -€100 cashback
 • Excl. BTW: €975,20
 • Siemens wassen en drogen: Herfstactie 2023 Actie geldig tot 30/11/2023
  Actievoorwaarden bekijken
A+++

Print  PDF

Tags: ecolabel, WQ35B2BSFG, iQ700, Siemens, Droogkast,