Manueel peper-en-zoutmolenstel Line zwart 12 cm en een roestvrijstalen trechtertjeDit duo manuele Line-molens van 12 cm in matzwart is een en al verfijning en elegantie. Deze peper-en-zoutmolenset zal je feesttafels in elegantie hullen. Elke gelegenheid is goed om dit duo in zijn prachtige zwarte doos cadeau te doen. Hier is toch iedereen blij mee?De collectie Line verleidt met zijn betoverend design in geribbeld aluminium. Molen Line wordt geprezen om zijn zeldzame elegantie en perfecte ergonomie. Dit exclusieve duo in een geschenkdoos is gehuld in prachtig matzwart. Bij dit elegante en efficiënte duo zit een compact roestvrijstalen trechtertje om handig peper en zout bij te vullen. Beide molens werden bovendien gekroond met een chique knop in zwart metaal waarop een P of S staat, zodat je in één oogopslag ziet welke molen je nodig hebt.In deze doos zitten een Line-pepermolen en een Line-zoutmolen van 12 cm in matzwart, een roestvrijstalen trechtertje, een zakje zwarte peper en een zakje droog zout (steenzout).

- Made in France

- PEFC-hout uit Franse bossen, watergedragen lak

- Regelbare maalgraad: Hoe strakker de knop is aangedraaid, hoe fijner de maling (en omgekeerd)

- Levenslange garantie op het maalwerk

- 5 jaar garantie op de molens

- Pepermolen: voor het malen van zwarte, witte, groene, rode en roze peper (max. 15% van de pepermelange) en korianderzaad

- Zoutmolen: voor het malen van droog grof zout (steenzout) van max. 4 mm Niet gebruiken voor vochtig zeezout, zelfs als het gedroogd is.

- Klaar voor gebruik: er zitten zakjes met peperbolletjes en grof zout bij

- Het gedroomde geschenk voor elke gelegenheid: kerst, een verjaardag, een housewarming, Moeder- en Vaderdag … 


Fysieke kenmerken
Hoogte 12 cm
Kleur Zwart
Materiaal Inox
Materiaal maalmechanisme Roestvrij staal (RVS)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Night Chic Geschenkdoos Peugeot Print  PDF

  • €89,90
  • Excl. BTW: €74,30

Print  PDF

Tags: NightChicGeschenkdoos, , Peugeot, Peper en zout sets,