Volledige controle over uw koffie – baristaMode.

Voor een koffie die zo verfijnd is als je zelf wil: baristaMode biedt je individuele en nauwkeurige controle over de belangrijke parameters: water- en koffiehoeveelheid, maalgraad, zettijd, temperatuur en melkhoeveelheid, klaar om ingesteld te worden via het intuïtieve iSelect touch display. Zo heb je de volledige controle over de smaak van je koffie.Eenvoudige navigatie op een full-touch display – iSelect Display.

Intuïtieve bediening van wereldformaat. Nog nooit was het zo eenvoudig om uw koffie af te stemmen op uw persoonlijke smaak en voorkeuren. Het iSelect-display met touch & slide-functionaliteit maakt het ongelooflijk eenvoudig om uw koffie af te stemmen op uw favoriete smaakvoorkeuren.De stilste Siemens espresso volautomaat.

Met superSilent begint het genot al op het moment dat je je koffiemachine aanzet. Het verfijnde design van het apparaat met optimale geluidsisolatie en speciale afdichtingen, zorgt ervoor dat het geluid in grote mate wordt gedempt - dat maakt van deze machine de stilste volautomatische koffiemachine ooit van Siemens.Twee bonencontainers voor de fijnste smaak – dualBean System.

Het dualBean System maakt het eenvoudig om twee afzonderlijke koffiespecialiteiten te bereiden met verschillende bonen. De keuze is aan jou. De twee afzonderlijke koffiebonenreservoirs, elk met hun eigen elektronisch instelbare maalsysteem, zorgen altijd voor de perfecte smaak voor uw koffiespecialiteit. De smaak zoals jij die wenst, altijd gegarandeerd.Haal het beste uit je koffieboon – beanIdent System.

Verschillende soorten bonen hebben verschillende kenmerken, zoals grootte, herkomst en branding. Het beanIdent System past alle instellingen optimaal aan op de door jou gekozen koffieboon, voor maximale aroma en optimale smaak. Haal het allerbeste uit je gekozen koffieboon.Voorverwarmde kopjes en een hele koffiekan - comfortpakket.

Innovatieve comfortfuncties om van te genieten. Verwen jezelf met voorverwarmde kopjes met behulp van de actieve kopjesverwarmer die is inbegrepen in het comfortpakket. Dankzij de koffiekan functie kan je met één druk op de knop een hele pot Café Crema bereiden. En met de melkpakadapter kan je melk rechtstreeks uit het pak gebruiken.Bewaar je geïndividualiseerde koffie in tot wel 10 verschillende profielen – EQ900 persoonlijk profiel.

Dankzij profielen kan je je favoriete koffiespecialiteiten opslaan precies zoals je deze het lekkerste vindt, met uw naam en individuele instellingen. De EQ900 slaat tot tien verschillende dranken op - individueel aangepast - voor maximaal tien verschillende profielen. Zo kan je gemakkelijk je favoriete drank vinden en bereiden, met slechts één druk op de knop.Perfect gemalen koffiebonen – eGrinder

eGrinder biedt je volledige controle over de maalgraad van elke koffiespecialiteit die je wilt bereiden. Kies met slechts één swipe individueel de gewenste maalgraad voor jouw koffie, voor altijd de beste smaak.Een hele pot koffie en kopwarmer - met het EQ.700 comfortpakket

Innovatie comfortfuncties om van te genieten. Verwen jezelf met voorverwarmde kopjes dankzij de actieve kopwarmer. Dankzij de potfunctie maak je een hele pot koffie klaar met een druk op de knop. En dankzij de melk-adapter haal je de melk direct uit het pak.Meer gemak voor meer plezier - kopwarmer

Gemak gemaakt door Siemens. Voorverwarmde kopjes zorgen voor een verwenmoment terwijl je geniet van je kop koffie. Dankzij de actieve kopwarmer blijft je koffie langer heet waardoor jij langer van de heerlijke smaak geniet. Vooral espresso ontwikkelt de perfecte smaak in een voorverwarmd kopje.
  • Regel alle belangrijke parameters voor verfijnd koffiegenot - baristaMode.

  • Een schitterend 6,8" full-touch display met hoge resolutie en een uniek menu - iSelect Display.

  • De stilste volautomaat van Siemens

  • Twee bonenreservoirs, twee afzonderlijk instelbare elektronische maalsystemen – dualBean System.

  • De perfecte instellingen voor de koffieboon van uw keuze – beanIdent System.


Algemeen
Inhoud waterreservoir 2,3 Liter
Pompdruk 19 bar
Type espressomachine Volautomatisch
Bediening
Regelbare temperatuur
Fysieke kenmerken
Breedte 31,5 cm
Diepte 47 cm
Gewicht 13,2 kg
Hoogte 39,2 cm
Kleur Zwart, Zilver
Kleur/Stijl Dark Inox
Gebruiksgemak
Afneembaar waterreservoir
Kopjesverwarming
Met scherm
Koffie
Heetwaterfunctie
Inhoud bonenreservoir 270 g
Maximum kopjes per beurt 2
Melk
Functie voor melk opschuimen
Melk opschuimen via externe slang
Onderhoud & Reiniging
Automatisch reinigen (koffiedoorloop)
Automatisch reinigen (melkdoorloop)
Ontkalkingsfunctie
Waterreservoir
Voorzien van waterfilter

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

TQ907DF5 Dark inox Siemens Print  PDF

  • €2.949,99
  • Excl. BTW: €2.438,01
5 jaar gratis garantie

Print  PDF

Tags: TQ907DF5Darkinox, EQ.9, Siemens, Espressomachine, Toestellen Espresso, Apparaten espresso, Machines Espresso