Meer ruimte voor langdurige versheid.

Groenten en fruit vragen vaak wat meer ruimte en vis en vlees worden best afzonderlijk bewaard. De indeling voorziet elk compartiment van een eigen koudeluchttoevoer, waardoor je verschillende voedingswaren langer vers blijven. Meer ruimte in één optimaal gekoelde oplossing.Deze handige technologische oplossing houdt je vriezer ijsvrij.

Niets dan voordelen, je kan je vriezer nu energiezuinig ijsvrij houden. De noFrost-technologie onttrekt vocht aan de lucht wat resulteert in de circulatie van droge lucht, waardoor ijsvorming op de binnenwanden en op je diepvriesproducten wordt voorkomen. Hierdoor functioneert je vriezer optimaler wat je een energiebesparing oplevert.Luchtcirculatie geperfectioneerd.

Het AutoAirflow-systeem verdeelt de lucht gelijkmatig doorheen de hele koelkast, zodat alle niveaus een constante temperatuur behouden. Je producten worden sneller koel en blijven lekker vers.Klaar en duidelijk: check de inhoud van de koelkast

De netjes ingebouwde ledverlichting voorziet het interieur van de koelkast van een heldere, gelijkmatige lichtbron. Zo check je in één oogopslag de inhoud van de koekast. De verlichting is handig geplaatst aan de voorzijde van de koelkast. Zo wordt de verlichting niet belemmerd worden door de items in de koelkast. De ledlampen zijn duurzaam en energiezuinig.Altijd goed gesloten - softClose.

Hoe gemakkelijk overkomt het u niet dat u de deur van de diepvriezer of koelkast niet goed sluit. Fijn om te weten dat het softClose-systeem ervoor zorgt dat de deur goed sluit. Bovendien is er een deursluiter ingebouwd in alle vlakscharnieren. Hierdoor gaan zelfs zwaarbeladen deuren gedurende gehele levensduur van het toestel gemakkelijk en goed dicht.Vind onmiddellijk waar je naar op zoek bent in je koelkast en vriezer.

Je hebt vast al wel eens iets overzien in je koelkast of eindeloos gezocht in een donkere vriezer. Je hoeft nooit meer naar iets te zoeken dankzij de zijdelingse ledverlichting die niet wordt belemmerd door de inhoud van je koelkast. Het aanvullende freezerLight-systeem verlicht rechtsreeks elke geopende lade van je vriezer, zodat je in enkele seconden gevonden hebt wat je uit je koelkast of vriezer wilde halen.Met de Super-koelen knop wordt de temperatuur voor een bepaalde tijd verlaagd, zodat nieuwe etenswaren sneller worden gekoeld.

Met de Super-koelen knop kunt u de temperatuur in de koelkast snel verlagen tot +2 °C. Dit voorkomt dat etenswaren die al zijn afgekoeld, weer warm worden als u niet gekoeld eten in de koelkast zet.Vul je vriezer zonder het risico op ontdooien.

Dankzij superFreezing koelt je vriezer in sneltempo af tot -30°C, zodat diepvriesproducten ook echt diepgevroren blijven. Met één druk op de superFreezing-knop kun je na het winkelen alles veilig toevoegen aan de vriezer. Zo verliezen je diepvriesproducten hun goede eigenschappen niet.Altijd de juiste temperatuur - freshSense

De temperatuur in de koelkast is niet altijd constant doordat de omgevingstemperatuur wijzigt of de deur vaak open of dicht gaat. De slimme sensoren van freshSense reageren meteen zodra temperatuurschommelingen de koeling dreigen te beïnvloeden.De betere manier om je flessen te koelen.

Vind je flessen koelen een uitdaging? Onze bottleRack biedt de oplossing. Zowel grote als kleine flessen en blikjes kunnen nu gekoeld worden zonder gedoe. Met de handige, individuele flessenhouders berg je al je flessen veilig en binnen handbereik op.
  • hyperFresh <0°C> – Meer ruimte voor al je groenten en fruit - koudere bewaring voor je vis en vlees.

  • noFrost – Je vriezer ontdooien behoort vanaf nu tot het verleden.

  • autoAirflow –Een gelijkmatige koeling houdt voedsel langer vers.

  • Met de ingebouwde ledverlichting hou je altijd en overal het overzicht op de inhoud van je koelkast.

  • softClose deursluiting: de deur sluit automatisch en zacht vanaf een openingshoek van 20° of minder.


Algemeen
Totale netto inhoud 260 Liter
Type koelkast Tweedeurs koelkast (vriesvak onderaan)
Vriesgedeelte
Energieverbruik
Energieklasse D
Geluidsniveau 35 dB(A)
Geluidsniveau-klasse B
Jaarlijks elektrisch verbruik 186 kWh
Fysieke kenmerken
Aantal diepvriesladen 3
Breedte 56 cm
Diepte 55 cm
Hoogte 177,5 cm
Ingebouwde LED verlichting
Klimaatklasse SN (10-32°C), ST (16-38°C)
Omkeerbare deur
Gebruiksgemak
Zachte sluiting
Koelen
Super koelen
Totale netto inhoud koelkast 184 Liter
Veiligheid
Alarm bij geopende deur
Vriezen
Bewaartijd bij stroomuitval 11 uur
Invriescapaciteit 8 kg/24u
Netto inhoud diepvriezer 76 Liter
No Frost
Super invriezen

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

KI86NEDD0 Siemens Print  PDF

  • €1.859,99
  • Excl. BTW: €1.537,18
5 jaar gratis garantie
D

Print  PDF

Tags: ecolabel, KI86NEDD0, iQ500, Siemens, Koelkast inbouw, Inbouw-koelkasten, Ijskasten inbouw