Snel en slim de vaatwas doen.

Was en droog de vaat tot drie keer sneller, maar met dezelfde uitstekende resultaten. Met varioSpeed Plus kunt u de spoelturbo op elk moment inschakelen, ook als de spoelcyclus actief is. Het beste van alles is dat u varioSpeed Plus kunt activeren en bedienen met de Home Connect-app. Slim toch?Vario-besteklade

De Vario-besteklade biedt een extra laadruimte. Dankzij het speciale ontwerp is er niet alleen ruimte voor bestek, maar ook voor pollepels, slabestek en klein serviesgoed zoals espressokopjes. En in de onderste korf is geen bestekmand meer nodig zodat daar nu ruimte is voor vaatwerk van 14 personen.Briljant drogen met natuurlijke mineralen.

Wilt u een groenere vaatwasser die toch optimale prestaties levert? Zeolith® drying maakt gebruik van een compartiment gevuld met natuurlijke mineralen die vocht opnemen en warmte afgeven. Dit versnelt de droogcyclus waardoor u minder elektriciteit verbruikt. Het is een win-win voor u en de planeet.Het rackMatic systeem maakt het eenvoudig om de hoogte van de bovenkorf op 3 niveaus in te stellen.

De bovenkant van de korf heeft speciale hendels. Door ze eenvoudig in te drukken, kan de hoogte van het bovenste rek gemakkelijk worden ingesteld op 3 niveaus. Dit systeem vergemakkelijkt het laden en legen van de vaatwasser; zeer praktisch voor grote borden en pannen.Levenslange garantie tegen externe waterschade: aquaStop®.

Het aquaStop®-veiligheidssysteem voorkomt iedere vorm van waterschade, ten gevolge van zowel een probleem met de slang als met een lek in de machine. Siemens garandeert deze zekerheid voor de gehele levensduur van het toestel.10 jaar garantie tegen doorroesten van de binnenkuip van een Siemens vaatwasser.

Behalve de innovatieve technologie kunt u ook van een Siemens vaatwasser nog één ding speciaal verwachten: duurzame kwaliteit. De kuip van onze vaatwassers is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, met productie- en verbindingstechnieken die zijn toegesneden op de gebruikte materialen en voorzien van een speciale oppervlaktebehandeling. Daardoor zijn wij een van de weinige fabrikanten die 10 jaar volledige garantie kunnen verlenen op doorroesten van de kuip. * Online-registratie verplicht binnen 8 weken na aflevering. Registratie is mogelijk op www.siemens-home.bsh-group.com/be/nl/10-jaar-garantie. Daar vindt u ook de garantievoorwaarden.Zuinig, duurzaam en stil: de iQdrive-motor.

Lager energieverbruik met gelijkblijvende prestaties, korte programma's met optimale resultaten. Bij alle programma's mooi stil - geen probleem voor de iQdrive-motor. En daar komt nog bij dat hij zeer duurzaam is.Minder schoonmaken: antiFingerprint.

De antiFingerprint-coating maakt een einde aan vervelende vingervlekken op inox.Ontsluit de volle kracht van het vaatwasmiddel: de Doseerassistent.

De vaatwastabletten vallen dankzij de Doseerassistent rechtstreeks in een kleine opvangbak. Een nauwkeurig gerichte waterstraal zorgt ervoor dat ze snel oplossen. Het vaatwasmiddel wordt gelijkmatig door het toestel verspreid, zodat u altijd verzekerd bent van optimale afwasresultaten.
 • varioSpeed Plus – Was en droog uw vaat tot drie keer sneller.

 • Zeolith® drying – Sneller drogen met minder energie.

 • Het rackMatic systeem maakt het eenvoudig om de hoogte van de bovenkorf op 3 niveaus in te stellen.

 • aquaStop®-veiligheidssysteem voor levenslange garantie tegen externe waterschade.

 • 10 jaar garantie tegen doorroesten van de binnenkuip van een Siemens vaatwasser.


Algemeen
Aantal bestekken 14
Type vaatwasser Vrijstaand
Bediening
Koppeling met app
Energieverbruik
Duurtijd eco-programma 4:55
Energieklasse A
Energieverbruik in eco-programma per 100 cycli 54 kWh
Geluidsniveau 44 dB(A)
Geluidsniveau-klasse B
Waterverbruik eco-programma per cyclus 9,5
Functies
Halve belading
Fysieke kenmerken
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm
Hoogte 84,5 cm
Kleur Zilver
Kleur/Stijl INOX
Gebruiksgemak
Aanduiding resttijd
Uitgestelde start
Zelfreinigend filtersysteem
Programma's
Aantal afwasprogramma's 6
Uitrusting
Bestekschikking Besteklade

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

SN25TI04CE Siemens Print  PDF

 • €1.029,99
 • €1.129,99 -€100 cashback

  Herfstactie 2023

 • Excl. BTW: €851,23
 • Siemens Vaatwassers: Herfstactie 2023 Actie geldig tot 30/11/2023
  Actievoorwaarden bekijken
A

Print  PDF

Tags: ecolabel, SN25TI04CE, iQ500, Siemens, Vaatwasser vrijstaand, Vaatwasmachines vrijstaand, Vrijstaande vaatwassers