De verbluffende 3060S is een van de slankste subwoofers van Q Acoustics en levert een verbluffend diepe en gecontroleerde bas om de muziek- en filmluisterervaring compleet te maken. De Q 3060S is verkrijgbaar in 4 afwerkingen en kan aan de muur of discreet op de vloer worden gemonteerd.



Belangrijkste kenmerken




  • De 3060S levert elke nuance van een akoestische dubbele bas of het gerommel van een bioscoopexplosie met behulp van een krachtige 150 watt versterker in combinatie met een hoogwaardige 200 mm driver.

  • De Q 3060s is een van de slankste subwoofers op de markt en past discreet in elk home cinema systeem Wandmontage met een optionele, speciale wandbeugel of montage op de vloer met behulp van rubberen voetjes of de meegeleverde spikes.

  • Behalve de hoofdfuncties zijn alle bedieningselementen en aansluitingen verborgen achter een magnetisch luik met een naar beneden gerichte poort voor discrete kabeldoorvoer.



TOONAANGEVENDE TECHNOLOGIE; UITSTEKENDE PRESTATIES

De Q 3060S slimline subwoofer maakt gebruik van de technologie van de rest van de 3000i serie en is even krachtig als aantrekkelijk. Met een driver van 200 mm en een krachtige versterker van 150 W levert de subwoofer een gerommel van een bioscoopexplosie die zijn bedrieglijke omvang overtreft.



MOOI VAN BINNEN EN VAN BUITEN

De Q 3000i serie heeft een geheel nieuwe esthetiek van de behuizing en biedt 4 nieuwe eigentijdse afwerkingen: grafietgrijs, Engels walnoot, koolstofzwart of poolwit. Ze zijn allemaal afgewerkt met een aantrekkelijke chromen rand rond elke driver en zijn voorzien van magnetische luidsprekerroosters. De Q 3060S vult de rest van de serie perfect aan - maar kan worden gebruikt met een bestaande home cinema-installatie om de bas een extra impuls te geven.



NAADLOZE INSTALLATIE

Alle bedieningselementen en aansluitingen zijn verborgen achter een magnetisch luik met een naar beneden gerichte poort voor discrete kabeldoorvoer en kan aan de muur worden gemonteerd met een optionele, speciale muurbeugel of kan op de vloer worden gemonteerd met behulp van rubberen voetjes of de meegeleverde spikes, zodat de plaatsing in de kamer naadloos verloopt.


Algemeen
Aantal luidsprekers in de doos 1 speaker
Audio
Frequentiebereik 35 - 250 Hz
Fysieke kenmerken
Breedte 48 cm
Diepte 15 cm
Gewicht 8,5 kg
Hoogte 30 cm
Kleur Grijs
Kleur/Stijl GRAPHITE GREY
Luidsprekerprestaties
Aanbevolen versterker vermogen 150 W
Kantelfrequentie 35 – 25 Hz

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Q 3060S SUBWOOFER GRAPHITE GREY EACH Q Acoustics Print  PDF

  • €479,00
  • Excl. BTW: €395,87

Print  PDF

Tags: Q3060SSUBWOOFERGRAPHITEGREYEACH, , Q Acoustics, Luidspreker, Speakers, Boxen