Kies hoe lang uw wasbeurt duurt.

Versnel het wasproces met de tijdbesparende VarioSpeed-optie of kies een van de snelle programma's: 59, 30 of 15 minuten. U kunt de duur ook handmatig instellen met myTime. Zo past uw was altijd in uw tijdschema.Wees vlekken te slim af.

Besteed geen tijd aan het handmatig voorbehandelen van de 16 meest hardnekkige vlekken zoals rode wijn, gras of chocolade. Selecteer gewoon het type vlek en zet de StainRemoval-voorwas aan het werk voordat het wasprogramma begint.Beschermt speciale outdoorkleding

Speciaal Outdoor wasprogramma: voor speciale outdoor textielen en sport-kleding.Gegarandeerd een lange levensduur: iQdrive met 10 jaar garantie.

Conventionele motors slijten in de loop van de tijd door het mechanische contact van de koolborstels: de borstelloze iQdrive motor slijt praktisch niet. Siemens staat in voor de duurzaamheid van de motor en biedt 10 jaar garantie, voor volledige gemoedsrust.Bijzonder efficiënt watergebruik bij elke belading - waterPerfect Plus.

Ongeacht of u 1 item of een volledige lading wasgoed wast, waterPerfect Plus garandeert een stralend resultaat en maximale waterefficiëntie. waterPerfect Plus detecteert het type textiel en meet nauwkeurig de lading wasgoed in 256 stappen om automatisch de benodigde hoeveelheid water te bepalen voor elke cyclus. Voor optimale wasresultaten en een extreem efficiënt waterverbruik.waveDrum trommel voor een bijzonder zachte en efficiënte wasverzorging.

De waveDrum heeft een innovatieve structuur waarin de unieke golfvorm en de asymmetrische wasarmen elkaar perfect aanvullen. Om uw wasgoed bijzonder zacht te behandelen.LED-trommelverlichting voor een perfect zicht op uw wasgoed

De LED-trommelverlichting gaat aan wanneer het toestel wordt ingeschakeld, na het openen en sluiten van de deur en wanneer de droogcyclus start. De verlichting gaat automatisch uit om energie te besparen.


Algemeen
Trommelinhoud 10 kg
Type wasmachine Frontlader
Zwiersnelheid (maximaal) 1400 t/min
Energieverbruik
Droogresultaat B
Energieklasse B
Energieverbruik per 100 cycli 56 kWh
Geluidsniveau centrifugeren 71 dB(A)
Geluidsniveau-klasse A
Gewogen waterverbruik per cyclus 49 Liter
Tijdsduur Eco 40-60° programma 3:58
Fysieke kenmerken
Breedte 598 mm
Diepte 590 mm
Gewicht 81,9 kg
Hoogte 848 mm
Kleur Wit
Garantie
Motor garantie (Jaar) 10
Gebruiksgemak
Aanduiding programmaverloop
Aanduiding resttijd
Automatische dosering wasmiddel
Eindsignaal programma
Uitgestelde start
Verlichting binnen
Opties
Antikreuk
Antivlekkenfunctie
Programma's
Wasprogramma's Hygiene, Overhemden, Spoelen, Handdoeken, Programma fijne was, Programma kreukherstellend, Programma witte-/bonte was, programma wol/handwas, Antivlekken-systeem, Centrifugeersnelheid, Eindtijduitstel, Mix/Snel, Outdoor, Start/Pauze met bijvulfunctie, SuperKort 30/15, Temperatuur, varioPerfect, Aan/Uit, Afpompen, Centrifugeren, Dekens
Veiligheid
Kinderbeveiliging

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

WM14XG40FG Siemens Print  PDF

B
  • €1.299,99
  • Excl. BTW: €1.074,37

Print  PDF

Tags: WM14XG40FG, , Siemens, Wasmachine,