Meer ruimte voor langdurige versheid.

Groenten en fruit vragen vaak wat meer ruimte en vis en vlees worden best afzonderlijk bewaard. De indeling voorziet elk compartiment van een eigen koudeluchttoevoer, waardoor je verschillende voedingswaren langer vers blijven. Meer ruimte in één optimaal gekoelde oplossing.Deze handige technologische oplossing houdt je vriezer ijsvrij.

Niets dan voordelen, je kan je vriezer nu energiezuinig ijsvrij houden. De noFrost-technologie onttrekt vocht aan de lucht wat resulteert in de circulatie van droge lucht, waardoor ijsvorming op de binnenwanden en op je diepvriesproducten wordt voorkomen. Hierdoor functioneert je vriezer optimaler wat je een energiebesparing oplevert.Gelijkmatige koeling op alle niveaus.

Zijn sommige niveaus in je koelkast kouder dan andere? Onze metal backwall met multiAirflow-systeem biedt een oplossing voor dit probleem. De koele lucht wordt gelijkmatig gecirculeerd om een constante temperatuur op alle niveaus te behouden. Zo koel je al je voedsel aan een razendsnel tempo waardoor alles lekker vers blijft.Vind onmiddellijk waar je naar op zoek bent in je koelkast en vriezer.

Je hebt vast al wel eens iets overzien in je koelkast of eindeloos gezocht in een donkere vriezer. Je hoeft nooit meer naar iets te zoeken dankzij de zijdelingse ledverlichting die niet wordt belemmerd door de inhoud van je koelkast. Het aanvullende freezerLight-systeem verlicht rechtsreeks elke geopende lade van je vriezer, zodat je in enkele seconden gevonden hebt wat je uit je koelkast of vriezer wilde halen.Je flessen blijven extra koel.

Wil je niet zitten wachten op een perfect gekoeld drankje? De bottleCooler is een metalen flessenrek dat al je drankjes in sneltempo koelt. De temperatuur wordt net boven 0°C gehouden, waardoor je flessen razendsnel afkoelen en je kan genieten van een fris drankje. Dus, houd je koel en geniet van je drankje.Minder schoonmaken: antiFingerprint.

Het hoogwaardige roestvrijstalen oppervlak van de deuren zijn afgewerkt met een speciale coating: de antiFingerprint-coating maakt een einde aan de storende vingervlekken op roestvrij staal.De betere manier om je flessen te koelen.

Vind je flessen koelen een uitdaging? Onze bottleRack biedt de oplossing. Zowel grote als kleine flessen en blikjes kunnen nu gekoeld worden zonder gedoe. Met de handige, individuele flessenhouders berg je al je flessen veilig en binnen handbereik op.Met de Super-koelen knop wordt de temperatuur voor een bepaalde tijd verlaagd, zodat nieuwe etenswaren sneller worden gekoeld.

Met de Super-koelen knop kunt u de temperatuur in de koelkast snel verlagen tot +2 °C. Dit voorkomt dat etenswaren die al zijn afgekoeld, weer warm worden als u niet gekoeld eten in de koelkast zet.


Algemeen
Totale netto inhoud 363 Liter
Type koelkast Tweedeurs koelkast (vriesvak onderaan)
Vriesgedeelte
Energieverbruik
Energieklasse A
Geluidsniveau 29 dB(A)
Geluidsniveau-klasse A
Jaarlijks elektrisch verbruik 104 kWh
Fysieke kenmerken
Aantal diepvriesladen 3
Aantal diepvriesvakken 1
Breedte 600 mm
Diepte 665 mm
Hoogte 2030 mm
Ingebouwde LED verlichting
Klimaatklasse SN (10-32°C), T (16-43°C)
Koelen
Super koelen
Totale netto inhoud koelkast 260 Liter
Veiligheid
Alarm bij geopende deur
Vriezen
Bewaartijd bij stroomuitval 21 uur
Invriescapaciteit 11 kg/24u
Netto inhoud diepvriezer 103 Liter
Super invriezen

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

KG39NAIAT Siemens Print  PDF

A
  • €1.809,99
  • Excl. BTW: €1.495,86

Print  PDF

Tags: ecolabel, KG39NAIAT, , Siemens, Koelkast vrijstaand, Vrijstaande koelkasten, Ijskasten vrijstaand, Koelkasten