Veilig, nauwkeurig drogen.

Slimme sensoren regelen en controleren uw wasgoed om een gelijkmatige, zachte droging te garanderen. Temperatuursensoren voorkomen oververhitting en vochtsensoren meten de vochtigheid van het textiel, waardoor uw kleding niet uitdroogt. Uw wasgoed wordt zacht en nauwkeurig gedroogd, waardoor u minder energie verbruikt en minder tijd besteedt aan strijken.Zacht droogprogramma voor outdoorkleding.

Outdoortextiel moet voorzichtig worden behandeld, vooral tijdens het drogen. Gelijmde naden, membraancoatings en waterafstotende stoffen zijn bijzonder warmtegevoelig. Het outdoorprogramma draait op een constante lage temperatuur en de vochtigheid wordt continu gemeten, zodat uw textiel perfect wordt gedroogd.Super 40': snel droogprogramma voor kleine beladingen

Super 40' droogt kleine ladingen wasgoed van 1 kg in een recordtijd van 40 minuten. Hiervoor wordt de vochtigheidsgraad tijdens het droogproces voortdurend gemeten. Dit programma is ideaal voor synthetische vezels, licht katoen of gemengde stoffen (niet-gevoelig textiel). In combinatie met het Super 15'-wasprogramma geniet u in minder dan 1 uur tijd van perfect propere kledij.softDry-trommelsysteem voor buitengewoon zacht drogen.

Dit unieke trommelsysteem zorgt voor een constante luchtstroom en een constante temperatuur. De golfvormige meenemers bewegen de warme lucht en verdelen de was zachter en efficiënter dan tot nu toe mogelijk was. De nieuwe trommelopbouw laat het wasgoed door de trommel glijden alsof het op een luchtkussen zweeft.


Algemeen
Trommelinhoud 7 kg
Type droogkast Condens
Energieverbruik
Droogresultaat B
Droogtijd (volledig geladen katoen) 188 min/cycle
Energieklasse A++
Energieverbruik per cyclus 212 kWh
Geluidsniveau 65 dB(A)
Fysieke kenmerken
Breedte 598 mm
Diepte 613 mm
Gewicht 45,5 kg
Hoogte 842 mm
Kleur Wit
Gebruiksgemak
Uitgestelde start
Zelfreinigende condensor
Opties
Antikreuk
Programma's
Aantal droogprogramma's 15
Droogprogramma's Overhemden, Katoen, Outdoor, Handdoeken, Lingerie, Kreukherstellend, SuperKort 40, Wol finish, Timerprogramma koud, Timerprogramma warm, Mix
Veiligheid
Kinderbeveiliging

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

WT43H206FG Siemens Print  PDF

A++
  • €879,99
  • Excl. BTW: €727,26

Print  PDF

Tags: ecolabel, WT43H206FG, , Siemens, Droogkast,