Intelligente doseringen besparen wasmiddel en water.

i-Dos doseert nauwkeurig wasmiddel op basis van het soort stof, de waterhardheid en de hoeveelheid vuil. U bespaart tijd doordat u alleen maar het wasmiddelreservoir hoeft te vullen. Was na was bepaalt i-Dos de juiste dosering. Bovendien wordt er ook water bespaard door extra spoelbeurten te voorkomen.Kies hoe lang uw wasbeurt duurt.

Versnel het wasproces met de tijdbesparende VarioSpeed-optie of kies een van de snelle programma's: 59, 30 of 15 minuten. U kunt de duur ook handmatig instellen met myTime. Zo past uw was altijd in uw tijdschema.Wees vlekken te slim af.

Besteed geen tijd aan het handmatig voorbehandelen van de 16 meest hardnekkige vlekken zoals rode wijn, gras of chocolade. Selecteer gewoon het type vlek en zet de StainRemoval-voorwas aan het werk voordat het wasprogramma begint.Beschermt speciale outdoorkleding

Speciaal Outdoor wasprogramma: voor speciale outdoor textielen en sport-kleding.Gegarandeerd een lange levensduur: iQdrive met 10 jaar garantie.

Conventionele motors slijten in de loop van de tijd door het mechanische contact van de koolborstels: de borstelloze iQdrive motor slijt praktisch niet. Siemens staat in voor de duurzaamheid van de motor en biedt 10 jaar garantie, voor volledige gemoedsrust.Bijzonder efficiënt watergebruik bij elke belading - waterPerfect Plus.

Ongeacht of u 1 item of een volledige lading wasgoed wast, waterPerfect Plus garandeert een stralend resultaat en maximale waterefficiëntie. waterPerfect Plus detecteert het type textiel en meet nauwkeurig de lading wasgoed in 256 stappen om automatisch de benodigde hoeveelheid water te bepalen voor elke cyclus. Voor optimale wasresultaten en een extreem efficiënt waterverbruik.waveDrum trommel voor een bijzonder zachte en efficiënte wasverzorging.

De waveDrum heeft een innovatieve structuur waarin de unieke golfvorm en de asymmetrische wasarmen elkaar perfect aanvullen. Om uw wasgoed bijzonder zacht te behandelen.LED-trommelverlichting voor een perfect zicht op uw wasgoed

De LED-trommelverlichting gaat aan wanneer het toestel wordt ingeschakeld, na het openen en sluiten van de deur en wanneer de droogcyclus start. De verlichting gaat automatisch uit om energie te besparen.
  • i-Dos – Doseert automatisch de exacte hoeveelheid wasmiddel en water.

  • SpeedPack XL – Versnel programma's, stel zelf de duur in of was in slechts 15 minuten.

  • antiVlekken programma – Verwijdert deskundig 16 van de meest hardnekkige soorten vlekken.

  • Het comfortTouch TFT-display biedt het hoogste gebruiksgemak en de grootste verscheidenheid aan functies.

  • Speciaal Outdoor wasprogramma: voor speciale outdoor textielen en sport-kleding.


Algemeen
Trommelinhoud 9 kg
Type wasmachine Frontlader
Zwiersnelheid (maximaal) 1400 t/min
Energieverbruik
Droogresultaat B
Energieklasse A
Energieverbruik per 100 cycli 48 kWh
Geluidsniveau centrifugeren 69 dB(A)
Geluidsniveau-klasse A
Gewogen waterverbruik per cyclus 48 Liter
Tijdsduur Eco 40-60° programma 3:44
Fysieke kenmerken
Breedte 598 mm
Diepte 590 mm
Gewicht 82,3 kg
Hoogte 848 mm
Kleur Wit
Garantie
Motor garantie (Jaar) 10
Gebruiksgemak
Automatische dosering wasmiddel
Eindsignaal programma
Opties
Antikreuk
Antivlekkenfunctie
Leegpompen
Voorwas
Programma's
Trommelreiniging
Wasprogramma's Overhemden, Spoelen, Programma fijne was, Programma kreukherstellend, Programma witte-/bonte was, programma wol/handwas, Centrifugeersnelheid, Eindtijduitstel, Mix/Snel, Outdoor, Start/Pauze met bijvulfunctie, SuperKort 30/15, Temperatuur, varioPerfect, Aan/Uit, Afpompen, Centrifugeren, Dekens, Automatic fijn, Automatic intensief, Voorwas
Veiligheid
Kinderbeveiliging

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

WM14VE0PFG Siemens Print  PDF

A
  • €1.359,99
  • Excl. BTW: €1.123,96

Print  PDF

Tags: ecolabel, WM14VE0PFG, , Siemens, Wasmachine,