Meer ruimte voor langdurige versheid.

Groenten en fruit vragen vaak wat meer ruimte en vis en vlees worden best afzonderlijk bewaard. De indeling voorziet elk compartiment van een eigen koudeluchttoevoer, waardoor je verschillende voedingswaren langer vers blijven. Meer ruimte in één optimaal gekoelde oplossing.Deze handige technologische oplossing houdt je vriezer ijsvrij.

Niets dan voordelen, je kan je vriezer nu energiezuinig ijsvrij houden. De noFrost-technologie onttrekt vocht aan de lucht wat resulteert in de circulatie van droge lucht, waardoor ijsvorming op de binnenwanden en op je diepvriesproducten wordt voorkomen. Hierdoor functioneert je vriezer optimaler wat je een energiebesparing oplevert.Gelijkmatige koeling op alle niveaus.

Als je koelkast niet gelijkmatig koelt, is al je producten vers houden een uitdaging. Dat is echter verleden tijd. De high-gloss achterwand met multiAirflow-technologie circuleert de lucht gelijkmatig voor een constante temperatuur op alle niveaus. Net aan de koelkast toegevoegde voedingswaren worden snel afgekoeld om de versheid optimaal te preserveren.Minder schoonmaken: antiFingerprint.

Het hoogwaardige roestvrijstalen oppervlak van de deuren zijn afgewerkt met een speciale coating: de antiFingerprint-coating maakt een einde aan de storende vingervlekken op roestvrij staal.Je flessen blijven extra koel.

Wil je niet zitten wachten op een perfect gekoeld drankje? De bottleCooler is een metalen flessenrek dat al je drankjes in sneltempo koelt. De temperatuur wordt net boven 0°C gehouden, waardoor je flessen razendsnel afkoelen en je kan genieten van een fris drankje. Dus, houd je koel en geniet van je drankje.bigCapacity

Volop ruimte voor uw wekelijkse boodschappen dankzij de extra grote capaciteit.De betere manier om je flessen te koelen.

Vind je flessen koelen een uitdaging? Onze bottleRack biedt de oplossing. Zowel grote als kleine flessen en blikjes kunnen nu gekoeld worden zonder gedoe. Met de handige, individuele flessenhouders berg je al je flessen veilig en binnen handbereik op.Met de Super-koelen knop wordt de temperatuur voor een bepaalde tijd verlaagd, zodat nieuwe etenswaren sneller worden gekoeld.

Met de Super-koelen knop kunt u de temperatuur in de koelkast snel verlagen tot +2 °C. Dit voorkomt dat etenswaren die al zijn afgekoeld, weer warm worden als u niet gekoeld eten in de koelkast zet.
  • hyperFresh <0°C> – Meer ruimte voor al je groenten en fruit - koudere bewaring voor je vis en vlees.

  • noFrost – Je vriezer ontdooien behoort vanaf nu tot het verleden.

  • High-gloss backwall met multiAirflow-systeem – Voeding en dranken worden op alle niveaus gelijkmatig gekoeld.

  • bottleCooler – Perfect opgeslagen en gekoelde drankjes.

  • Volop ruimte voor uw wekelijkse boodschappen dankzij de extra grote capaciteit.


Energieverbruik
Energieklasse C
Geluidsniveau 35 dB(A)
Geluidsniveau-klasse B
Jaarlijks elektrisch verbruik 178 kWh
Fysieke kenmerken
Aantal diepvriesladen 3
Aantal diepvriesvakken 1
Breedte 700 mm
Diepte 667 mm
Hoogte 2030 mm
Kleur/Stijl Inox easyclean
Klimaatklasse SN (10-32°C), T (16-43°C)
Omkeerbare deur
Koelen
Totale netto inhoud koelkast 311 Liter
Veiligheid
Alarm bij geopende deur
Vriezen
Bewaartijd bij stroomuitval 18 uur
Invriescapaciteit 11 kg/24u
Netto inhoud diepvriezer 129 Liter
No Frost
Super invriezen

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

KG49NEICU Siemens Print  PDF

C
  • €1.429,99
  • Excl. BTW: €1.181,81

Print  PDF

Tags: ecolabel, KG49NEICU, , Siemens, Koelkast vrijstaand, Vrijstaande koelkasten, Ijskasten vrijstaand, Koelkasten