Het filter regelt zichzelf.

Bij andere drogers moet het filter na elke cyclus worden gereinigd. Met het intelligentCleaning-systeem wordt het onderhoud tot een minimum beperkt. Bij elke droogcyclus worden pluisjes naar een bakje onderin het apparaat getransporteerd. Wanneer de container moet worden geleegd (na ongeveer 20 cycli), gaan de intelligente sensoren dit detecteren en u waarschuwen.Maakt rimpels plooien en kreukels kreuken glad.

Geen grote fan van strijken? Wij begrijpen u! Daarom is er het smartFinish-programma dat zachte stoom gebruikt om kreukels kreuken te verminderen. Heeft u sterk gekreukte overhemden en blouses? Laat smartFinish het werk doen en bespaar uzelf lange strijkbeurten.Veilig, nauwkeurig drogen.

Slimme sensoren regelen en controleren uw wasgoed om een gelijkmatige, zachte droging te garanderen. Temperatuursensoren voorkomen oververhitting en vochtsensoren meten de vochtigheid van het textiel, waardoor uw kleding niet uitdroogt. Uw wasgoed wordt zacht en nauwkeurig gedroogd, waardoor u minder energie verbruikt en minder tijd besteedt aan strijken.Zacht droogprogramma voor outdoorkleding.

Outdoortextiel moet voorzichtig worden behandeld, vooral tijdens het drogen. Gelijmde naden, membraancoatings en waterafstotende stoffen zijn bijzonder warmtegevoelig. Het outdoorprogramma draait op een constante lage temperatuur en de vochtigheid wordt continu gemeten, zodat uw textiel perfect wordt gedroogd.Super 40': snel droogprogramma voor kleine beladingen

Super 40' droogt kleine ladingen wasgoed van 1 kg in een recordtijd van 40 minuten. Hiervoor wordt de vochtigheidsgraad tijdens het droogproces voortdurend gemeten. Dit programma is ideaal voor synthetische vezels, licht katoen of gemengde stoffen (niet-gevoelig textiel). In combinatie met het Super 15'-wasprogramma geniet u in minder dan 1 uur tijd van perfect propere kledij.Alles drogen van kasjmier tot sportschoenen: de wol/schoenendroogkorf.

De wol/schoenendroogkorf wordt stevig in de machine verankerd in een horizontale positie en draait niet mee met de trommel. Zachte en gelijkmatige verdeling van de warme lucht zorgt ervoor dat een dikke wollen trui in hooguit twee uur droog is.LED-trommelverlichting voor een perfect zicht op uw wasgoed

De LED-trommelverlichting gaat aan wanneer het toestel wordt ingeschakeld, na het openen en sluiten van de deur en wanneer de droogcyclus start. De verlichting gaat automatisch uit om energie te besparen.softDry-trommelsysteem voor buitengewoon zacht drogen.

Dit unieke trommelsysteem zorgt voor een constante luchtstroom en een constante temperatuur. De golfvormige meenemers bewegen de warme lucht en verdelen de was zachter en efficiënter dan tot nu toe mogelijk was. De nieuwe trommelopbouw laat het wasgoed door de trommel glijden alsof het op een luchtkussen zweeft.
  • intelligentCleaning – Geen filterreiniging meer na elke cyclus.

  • smartFinish – Maakt kreukels kreuken glad voor minder strijkwerk.

  • autoDry – Zachte en nauwkeurige droging voor een optimale bescherming van uw kleding.

  • Outdoorprogramma – Droog uw waterdichte kleding en outdoorkleding op een veilige manier.

  • Super 40': snel droogprogramma voor kleine beladingen


Algemeen
Trommelinhoud 9 kg
Type droogkast Warmtepomp
Energieverbruik
Droogresultaat B
Droogtijd (volledig geladen katoen) 215 min/cycle
Energieklasse A+++
Energieverbruik per cyclus 193 kWh
Geluidsniveau 62 dB(A)
Fysieke kenmerken
Breedte 598 mm
Diepte 613 mm
Hoogte 842 mm
Kleur Wit
Gebruiksgemak
Aanduiding resttijd
Aanduiding van het droogprogramma
Verlichting binnen
Zelfreinigende condensor
Opties
Antikreuk
Programma's
Droogprogramma's Overhemden, Katoen, Outdoor, Handdoeken, Lingerie, Hygiene, Kreukherstellend, SuperKort 40, Timerprogramma warm, Mix, Wol in korf
Veiligheid
Kinderbeveiliging

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

WT48XK90FG Siemens Print  PDF

A+++
  • €1.359,99
  • Excl. BTW: €1.123,96

Print  PDF

Tags: ecolabel, WT48XK90FG, , Siemens, Droogkast,