Droogautomaat Vrijstaand 9 kg, warmtepomp, Iron Assist, LED-display, LED light, set waterafvoer, AutoClean condenser, woldroogkorf Wit

 • AutoClean-technologie zonder filter in de deur: regelmatig de pluizen verwijderen hoeft niet langer terwijl de energieprestaties op peil blijven.
 • Het Iron Assist-programma voegt stoom toe, om het strijken te vereenvoudigen.
 • AutoDry: droogt automatisch tot de gewenste droogtegraad.
 • ComfortControl: zeer gebruiksvriendelijk dankzij het intuïtieve bedieningspaneel.
 • SensitiveDrying System: voor zacht drogen zonder kreukels.

Pluizen verwijderen na elke lading behoort tot het verleden.Onze AutoClean-droogtrommels droogkasten maken een einde aan een filter in de deur. Het systeem verwijdert de pluizen automatisch, zodat u ze niet na elke lading hoeft te verwijderen, en dat zonder in te boeten op de energiezuinigheid. De pluizen worden automatisch naar de onderzijde van het apparaat geblazen in een speciale opvangbak die pas na ongeveer 20 cycli hoeft te worden geleegd*. Super handig. *Gebaseerd op 160 cycli/jaar met het standaard programma voor katoen, conform EU-verordening 392/2012. Gegevens kunnen verschillen afhankelijk van het gebruik.Iron Assist-programmaDe plooien gladstrijken? Dat doe je vlotter én efficiënter met het Iron Assist-programma. Dankzij de extra toevoeging van stoom verdwijnen de meeste kreuken. Zo hoef je na het drogen minder - of zelfs helemaal niet - te strijken. Ideaal voor hemden, jurken en maatpakken!Voelt automatisch wanneer je wasgoed droog is.Vul je droger of was-droogcombinatie met tot tien kilogram wasgoed en AutoDry doet de rest. Dit programma laat je wasgoed draaien tot de exact gewenste droogtegraad is bereikt, zoals droog genoeg om te strijken of extra droog en klaar om op te vouwen. De sensoren meten constant de temperatuur en vochtigheid om je wasgoed te beschermen tegen hoge temperaturen en overdrogen. Krijg elke keer opnieuw de droogtegraad die jij wenst.Stofvriendelijk drogen.Het SensitiveDrying System verzorgt je wasgoed perfect door van alle kanten milde, warme lucht aan te voeren. Bovendien zorgen de zachte, gebogen peddels in de trommel ervoor dat je wasgoed nooit plat ligt en dus niet kreukt. Het resultaat: zacht gedroogd wasgoed dat perfect zacht en kreukvrij is.


Algemeen
Trommelinhoud 9 kg
Type droogkast Warmtepomp
Energieverbruik
Droogresultaat B
Droogtijd (volledig geladen katoen) 215 min/cycle
Energieklasse A+++
Energieverbruik per cyclus 193 kWh
Geluidsniveau 62 dB(A)
Fysieke kenmerken
Breedte 59,8 cm
Diepte 61,3 cm
Gewicht 57 kg
Hoogte 84,2 cm
Kleur Wit
Gebruiksgemak
Aanduiding programmaverloop
Aanduiding resttijd
Verlichting binnen
Zoemer op het einde van het programma
Opties
Antikreuk
Programma's
Droogprogramma's Snel, Allergie, Wol, Overhemden, Katoen, Handdoeken, Sport, Kreukherstellend, Mix, Fijn
Veiligheid
Kinderbeveiliging

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

WTX88K90FG Bosch Print  PDF

A+++
  WTX88K90FG Bosch
 • Merk: Bosch
 • Categorieën: Droogkast Groot elektro Droogkast
 • Model: WTX88K90FG
 • Beschikbaarheid: Niet op voorraad. Contacteer ons om de wachttijd te kennen.
 • Ecolabel
 • €1.359,99
 • Excl. BTW: €1.123,96

Print  PDF

Tags: ecolabel, WTX88K90FG, , Bosch, Droogkast,