Gelijkmatige bereiding

Air Sous Vide*

Bereid eten gelijkmatiger, zonder uit te drogen. Het Air Sous Vide*-systeem stelt de temperatuur in iedere zone nauwkeurig vast en behoudt een gelijkmatige temperatuur gedurende een lange periode. Alles wordt dus goed bereid, overal in de oven, en smaakt heerlijk mals en sappig.

Gezellig ontspannen koken

SmartThings Cooking

Gezellig kokkerellen. *Met SmartThings Cooking bespaar je tijd en ga je ontspannen aan de slag. SmartThings Cooking weet precies waar jij zin in hebt en komt met gepersonaliseerde recepten** voor een heel weekmenu. Hij helpt je ook bij het koken en het maken van je boodschappenbriefje***.

Oven altijd spic en span door warmtereiniging

Pyrolytische reiniging*

Houd de binnenkant van je oven netjes en schoon zonder tijd en energie te verspillen aan schrobben of dure schoonmaakmiddelen te gebruiken. Een pyrolytisch reinigingssysteem* verhit de binnenkant van de oven op hoge temperatuur en verbrandt vet- en voedselresten die na bereiding achterblijven. De oven wordt smetteloos schoon. Je hoeft alleen maar wat as weg te vegen.

Eenvoudige zelfreiniging

Katalytische reiniging*

Bespaar jezelf de tijd en moeite van het schrobben van je oven. Dankzij het katalytische reinigingssysteem* is de oven gemakkelijk schoon te houden. De katalytische toplaag achter in de oven absorbeert spetters en druipend vet tijdens het bereiden. De oven reinigt zichzelf dus, zonder dat je moeite hoeft te doen of dure schoonmaakmiddelen hoeft te gebruiken.

Bereid gerechten op de juiste manier, geheel naar jouw smaak

Voedselthermometer*

Controleer gemakkelijk de kerntemperatuur van gerechten, zodat je zeker weet dat die perfect is bereid naar je smaak. De voedselthermometer* maakt een einde aan al het giswerk en geeft duidelijk aan wanneer alles voldoende is gegaard. En je hoeft geen tijd en warmte te verspillen met het openen van de oven.

Sluit soepel, zachtjes en stil

Soft Close Door*

Dankzij de stille deur kook je in alle rust en stilte. De deur sluit veilig, zacht en stil. Het scharnier zorgt ervoor dat de deur de laatste paar centimeter soepel in zijn slot valt en langzaam en rustig dichtvalt, zonder trillingen of harde geluiden.

Kook meer

Grote capaciteit (76 liter)

Met 76 liter aan ovencapaciteit vergroot je je culinaire mogelijkheden en kun je meer en grotere gerechten bereiden. Je kunt ook meerdere gerechten tegelijkertijd bereiden, wat zeker goed van pas komt als je gasten hebt. En je kunt daarnaast ook gemakkelijk grote stukken vlees bereiden, zoals een kalkoen voor kerstmis.

A+-energielabel zonder compromissen

Energieklasse A+

Gebruik minder energie. De oven heeft een zeer laag energieverbruik (energieklasse A+) en in de Eco-stand profiteer je daar optimaal van. Je bespaart dus geld doordat je minder energie verbruikt, maar je hebt nog steeds het gemak van een zeer grote en flexibele ovenruimte. Bovendien heeft deze oven minder schadelijke CO2-uitstoot.

Rooster schuift makkelijk in en uit

Telescopic Rail*

Zet dingen gemakkelijk in de oven en haal ze er al even gemakkelijk uit. De Telescopic Rail schuift soepel en moeiteloos naar binnen en buiten, zelfs als je grote of zware pannen gebruikt. De rail kan volledig zonder wrijving worden uitgetrokken, zodat je gemakkelijk iets in de oven kunt plaatsen en eruit kunt halen. En je kunt zonder te knoeien vlees bedruipen en omdraaien en gerechten kruiden.


Algemeen
Inhoud ovenruimte 71 Liter
Ovenhoogte Nishoogte 60 cm
Verwarmingswijze Grill
Energieverbruik
Elektrisch verbruik per cyclus (conventioneel) 1,01 kWh
Elektrisch verbruik per cyclus (hetelucht) 0,71 kWh
Energieklasse A+
Fysieke kenmerken
Breedte 595 mm
Diepte 570 mm
Hoogte 596 mm
Kleur Zwart
Grillkenmerken
Vermogen grill 1100 W
Ovenkenmerken
Boven- en onderwarmte (conventioneel)
Grill
Maximale oventemperatuur 250 °C
Minimale oventemperatuur 40 °C
Onderwarmte
Ontdooifunctie
Veiligheid
Kinderbeveiliging

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

NV7B4540VAS Dual Cook Flex™ Samsung Print  PDF

    NV7B4540VAS Dual Cook Flex™ Samsung
  • Merk: Samsung
  • Categorieën: Oven Groot elektro Inbouwapparatuur
  • Model: NV7B4540VAS/U1
  • Beschikbaarheid: Niet op voorraad. Contacteer ons om de wachttijd te kennen.
  • Ecolabel
  • €899,00
  • Excl. BTW: €742,98
A+

Print  PDF

Tags: ecolabel, NV7B4540VASDualCookFlex, , Samsung, Oven, Inbouw-ovens, ovens