Extra Droog: een optie om vaat die moeilijk te drogen is toch goed droog te krijgen.

Eén resultaat: perfectie.

Plastic items in vaatwassers blijven vaak nat nadat het reinigen is afgerond. Daarom bieden Bosch vaatwassers het ExtraDry programma. Dit verhoogt de temperatuur van de laatste spoeling en verlengt de droogtijd. Op deze manier worden zelfs kunststof producten zoals babyflessen of picknick-servies perfect schoon en droog.Rackmatic: in hoogte verstelbare vaatwasserkorf voor hoge items.Silence on demand: tot 30 minuten geluidsvermindering op eender welk moment via de Home Connect app.

Nog stiller wanneer jij het nodig hebt.

Soms heb je thuis een nog stillere omgeving nodig om je te concentreren op je dagelijkse karwijen. De functie Silence on demand kan geactiveerd worden via de Home Connect app. De functie vermindert het geluid tot het minimum gedurende 30 minuten terwijl je vaatwasser blijft werken, op eender welk moment. Met Silence on demand, kan je je concentreren op wat echt telt. "Favorieten"-knop:   bewaar je favoriete was-cycli.

Je favoriete wasprogramma met de druk op een knop.

Je favoriete wasprogramma met de druk op een knop.Haal het beste uit je geconnecteerde vaatwasser en vereenvoudig je dagelijkse leven. Met de "Favorieten"-functie kan je simpelweg de programma's en opties configureren die je het meest gebruikt. De geprogrammeerde instellingen kunnen gestart worden via de Home Connect app of rechtstreeks op de bedieningsband in een enkele klik. Combineer bijvoorbeeld de optie Extra Dry met het programma Eco 50 ° en start de vaatwasser met één klik. Gepersonnaliseerde instellingen staan je toe om de vaat te doen met de druk op een knop.AquaStop: de Bosch-garantie in geval van waterschade - gedurende de hele levensduur van het toestel.*


Algemeen
Aantal bestekken 13
Type vaatwasser Onderbouw
Bediening
Koppeling met app
Energieverbruik
Duurtijd eco-programma 3:45
Energieklasse E
Energieverbruik in eco-programma per 100 cycli 94 kWh
Geluidsniveau 46 dB(A)
Geluidsniveau-klasse C
Waterverbruik eco-programma per cyclus 9,5
Fysieke kenmerken
Breedte 59,8 cm
Diepte 57,3 cm
Hoogte 81,5 cm
Gebruiksgemak
Aantal temperatuurstanden 4
Zelfreinigend filtersysteem
Programma's
Aantal afwasprogramma's 5
Uitrusting
Bestekschikking Besteklade
Veiligheid
Beveiliging tegen waterschade

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

SMU2HVS20E Bosch Print  PDF

E
  • €789,99
  • Excl. BTW: €652,88

Print  PDF

Tags: SMU2HVS20E, , Bosch, Vaatwasser inbouw, Vaatwasmachines inbouw, Inbouwvaatwassers