op voorraad

Het MULTISHAPE trimmer-opzetstuk voor neus, oren en gezichtshaar is een persoonlijke verzorgingsmusthave voor heren voor dagelijks gebruik met de apart verkrijgbare MULTISHAPE hoofdunit (handgreep). Een uniek Japans mesjesontwerp voor efficiënt trimmen zonder te trekken ondersteunt je bij het er op je best uitzien en zelfverzekerd voelen - dus je bent klaar voor elke gelegenheid.MULTISHAPE Modulair persoonlijk verzorgingssysteemWees klaar voor iedere gelegenheid - met MULTISHAPE Het groeit mee met jouw persoonlijke stijl en verzorgingsbehoefte. Stel eenvoudig jouw eigen set samen door de opzetstukken van jouw keus, die afzonderlijk verkrijgbaar zijn, toe te voegen aan de hoofdunit.Multifunctioneel: neus-, oor- en gezichtsverzorgingDe ER-CNT1 is jouw MULTISHAPE-opzetstuk voor verzorging op gevoelige, lastig bereikbare plekken. Het uiteinde heeft een speciale constructie met een mesje dat haartjes in alle richtingen afsnijdt. Hierdoor is het ideaal voor het trimmen van neus- en oorhaar en het vormgeven van jouw wenkbrauwen, snor of baardEfficiënt trimmen zonder aan de huid te trekkenTrim haar veilig en precies, zonder aan de huid te trekken. De geavanceerde gebogen bladen met dubbel snijvlak, gemaakt van hypoallergeen Japans roestvrij staal.Zuigfunctie voor minder rommelDeze neus/oor/gezichtshaartrimmer heeft een handig afzuigsysteem. Je hebt dus geen last van haarresten in en rond jouw neus, je kunt na het trimmen gemakkelijker schoonmaken en je ziet er meteen presentabel uit.Compatibel met de MULTISHAPE hoofdunitER-CNT1 kan worden gebruikt in combinatie met de hoofdunits ER-CBL1 (Li-ion-batterij) en ER-CBN1 (Ni-MH).*

Na één uur opladen kan je de trimkop in combinatie met de Li-ion-handgreep maximaal 80 minuten gebruiken.** Als de batterij leeg raakt, kan je na een supersnelle oplaadsessie van 3 minuten nog ongeveer 5 minuten doorgaan met stylen.*Hoofdunits zijn los verkrijgbaar.

**Op basis van droog gebruik bij 20-30°C: maximale bedrijfsduur bij gebruik van de ER-CBL1.

De maximale bedrijfsduur bij gebruik van de ER-CBN1 is circa 60 minuten.Gemakkelijk onderhoud met vortexreinigingDe ER-CNT1 heeft een geavanceerd vortexreinigingssysteem voor optimaal gemak. Dit systeem zuigt leidingwater van alle kanten aan en circuleert het door de neus/oor/gezichtshaartrimmer om reiniging na gebruik te vergemakkelijken.Klaar om te reizenDe MULTISHAPE, perfect voor reizen, is een enkel apparaat dat kan worden uitgerust met alle opzetstukken die je nodig hebt, waar je ook naar toe gaat. Een compact ontwerp en afneembare koppen maken inpakken een koud kunstje.Minder afvalDuurzaamheid vormt de kern van het MULTISHAPE-systeem - je kiest de opzetstukken die passen bij jouw persoonlijke stijl. Dus er is minder afval, omdat er geen opzetstukken zijn die je niet gebruikt. En als je look verandert kun je later altijd opzetstukken toevoegen.Minimalistisch ontwerpHet opzetstuk past naadloos bij het ontwerp van de handgreep - voor een moderne, minimalistische look. Tegelijkertijd is de eenvoudige structuur ideaal voor de huidige en toekomstige opzetstukken - en het open, flexibele gebruik zorgt voor een fijne dagelijkse persoonlijke verzorgingsroutine. 


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

MULTISHAPE ER-CNT1 opzetstuk met neus/oor/gezichtshaartrimmer Panasonic Print  PDF

  • €15,00
  • Excl. BTW: €12,40

Print  PDF

Tags: MULTISHAPEERCNT1opzetstukmetneusoorgezichtshaartrimmer, Multishape, Panasonic, Neus- en oortrimmer,