op voorraad

Travel size oral irrigator, washable for easy maintenance, 1H charge, universal voltage travel pouch, 150 ml tank,Compact formaat voor gemakkelijk dragen en bewarenGemakkelijk te gebruiken onderwegCompact en draagbaarWanneer de hoofdeenheid in de waterbak geduwd wordt, bevindt de monddouche voor onderweg zich op een gemakkelijk te dragen hoogte van slechts 15,4 cm.Opbergbaar mondstuk

  • Houd je mondstuk schoon in de eenheid en voorkom dat het verloren gaat.
  • Een krachtige waterstraal door Ultrasonic-technologie maakt het mogelijk om voedselresten op het oppervlak van de tanden te verwijderen.
  • Bereik het gebied tussen de tanden gemakkelijk om voedselresten te verwijderen met de krachtige Ultrasonic-waterstraal.
  • De Ultrasonic-waterstraal verwijdert de bacteriën in tandvleeszakken die tandvleesaandoeningen veroorzaken.
  • Ultrasonic-technologie is gecreëerd met comfort in het achterhoofd en helpt bij het zachtjes stimuleren van het tandvlees.
  • Spoelt voedselresten op moeilijk te poetsen plaatsen weg, zoals tussen tanden, beugels en bruggen.

Gemakkelijk vast te houden en te gebruikenDe monddouche voor onderweg is ontworpen om veilig in de palm van je hand te passen. Het mondstuk draaien verandert de hoek en waterrichting zonder je greep te moeten veranderen.Waterdruk instelbaar op 4 niveausStem het apparaat af op de toestand van je tandvlees en je persoonlijke voorkeur door middel van het instellen van de waterdruk op 4 niveaus. Je laatste instelling wordt onthouden voor het volgende gebruik.40 seconden gebruikEen watertank met een inhoud van ongeveer 150 mL betekent dat je het apparaat elke keer 40 seconden kunt gebruiken.Snel opladen in 1 uurDe EW-DJ4B-G is volledig opgeladen goed voor 10 minuten gebruik, altijd handig.Onderhoud schone tandenDe hoofdeenheid van de monddouche voor onderweg is IPX7 waterdicht. Het deksel onderaan de tank, wat vatbaar is voor het opbouwen van vuil en moeilijk te reinigen is, kan verwijderd worden. Zowel de tank als het deksel mogen in de vaatwasser, voor grondige reiniging.    


Algemeen
Aantal intensiteiten 4
Fysieke kenmerken
Kleur Blauw

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

EW-DJ4B-G503 Panasonic Print  PDF

  • €80,00
  • Excl. BTW: €66,12

Print  PDF

Tags: EWDJ4BG503, , Panasonic, Monddouche,