Met een uitgebreide basweergave en de mogelijkheid om grotere kamers te vullen, is de slanke, krachtige PHANTOM M-675 inbouwluidspreker ontworpen voor hoogwaardige thuisbioscoopinstallaties. Maar werkt ook perfect in een op maat geïnstalleerde HiFi stereo opstelling.

DISCREET MEERKANAALS

Extreem veelzijdig, slank en flexibel

De M-675 is een stap omhoog in grootte en geluidskwaliteit in vergelijking met de kleinere modellen in de PHANTOM M-reeks. Toch is hij extreem veelzijdig, slank en flexibel en ontwikkeld om uitstekend meerkanaals geluid te leveren. De M-675 is de logische keuze om verticaal of horizontaal te worden gemonteerd in een grotere thuisbioscoopopstelling en presteert even goed als surroundluidspreker.

WEINIG VERLIES WOOFERS

Stijve, op maat gemaakte conussen van houtvezel met eersteklas eigenschappen

De bas- en midrange-drivers zijn voorzien van verbeterde rubberen randen en nieuwe spreekspoelen voor een verbeterde LF-respons en een hogere belastbaarheid. Ze worden ondersteund door niet minder dan vier 7" passieve radiatoren met op maat gemaakte lichtgewicht papier- en houtvezelconusmembranen voor extra stijfheid en minder verkleuring. De structurele stijfheid van de conus zorgt voor uitzonderlijke eigenschappen met zeer weinig informatieverlies. Het resultaat is een luidspreker dat is gemakkelijker te besturen met een gelijkmatige, zuigerachtige beweging die de kans op oppervlakteresonantie aanzienlijk vermindert, zelfs bij lage volumeniveaus.

VERSPREID DE VREUGDE

Een echte meester in de horizontale verspreiding van hoge frequenties

De PHANTOM M-675 is voorzien van onze kenmerkende hybride tweeter, bestaande uit een ribbon/dome tweeter-koppeling. De ribbon-tweeter is een echte meester in de horizontale spreiding van hoge frequenties en vormt een aanvulling op de verbazingwekkende dynamiek van de soft dome-tweeter in het lagere deel van het hoge frequentiebereik. De extra grote 28 mm soft dome-tweeter is ook in eigen beheer vervaardigd en gebouwd voor geweldige vermogensafhandeling en naadloze integratie met de middenfrequenties.

LOW-PROFIEL KABINET

Extreem compact voor een serieuze inbouwspeaker

De PHANTOM M-675 heeft een geringe montagediepte van slechts 100 mm. Om een maximaal mogelijk intern volume te creëren voor het produceren van de lage frequenties, is de kast gemaakt van glasversterkt ABS-materiaal. Het frontpaneel en de rand zijn matzwart gelakt, terwijl de dunne randen van het magnetische en overschilderbare frontrooster een nog discretere installatie mogelijk maken.

MINDER VERVORMING

DALI's gepatenteerde SMC (Soft Magnetic Compound)

Het gebruik van SMC (Soft Magnetic Compound) in de PHANTOM M-675 vermindert de mechanische vervorming veroorzaakt door hysteresis en wervelstromen aanzienlijk. Het resultaat is een magneetmotorsysteem met een drastische vermindering van derde-orde vervorming, wat zich vertaalt in aanzienlijk verbeterde bascontrole en reproductie van microdetails, evenals geweldige transiënte mogelijkheden.


Afspeelmogelijkheden
Geschikt voor multiroom
Hi-res audio
Algemeen
Aantal luidsprekers in de doos 1 speaker
Losse subwoofer
Type speaker Inbouw
Fysieke kenmerken
Kleur Zwart
Materiaal ABS
Luidsprekeropbouw
Basreflex poort
Diameter Midrange 2 x 177  mm
Diameter tweeter 28 mm
Ingebouwde mid-range driver
Ingebouwde tweeter
Ingebouwde woofer
Luidsprekerprestaties
Aanbevolen versterker vermogen 40 - 300 W
Frequentiebereik subwoofer 49 - 25000 Hz
Gevoeligheid 90 dB
Impedantie 4 ohm
Kantelfrequentie 1000 / 2800 / 15000 Hz

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

PHANTOM M-675 Dali Print  PDF

  • €2.199,00
  • Excl. BTW: €1.817,36

Print  PDF

Tags: PHANTOMM675, Phantom, Dali, Luidspreker, Speakers, Boxen