De DALI PHANTOM K-60 LP (Low Profile) is een ultradunne plafondluidspreker met een diepte van slechts 38 mm, die past in installaties waar gewone plafondluidsprekers niet passen.

Gebaseerd op het traditionele luidsprekerontwerp

Alles aan de K-60 LP is ontworpen om hetzelfde HiFi-kwaliteitsgeluid te leveren dat je zou verwachten van elke DALI-luidspreker in een ultradunne vormfactor. Van het innovatieve driver- en crossover-ontwerp tot het stijve ABS-schot en het handige dogleg-montagesysteem, bereid u voor om onder de indruk te zijn van de K-60 LP.

INNOVATIEVE 6" WOOFER

Driverontwerp opnieuw gedefinieerd

Het creëren van een ultradunne luidspreker met geluid van HiFi-kwaliteit vergde radicaal denkwerk. Door de spreekspoel en het magneetsysteem in de conus te plaatsen in plaats van eronder en de spider aan het membraan te bevestigen in plaats van aan de spreekspoelvormer, verenigt de ultraplatte aluminium conus-basdriver van de K-60 LP een lange slag met een ultra ondiepe klank. profiel voor een ongeëvenaarde basweergave.

SPECTACULAIRE HOOGTEPUNTEN

Met een nieuwe 25 mm zachte dome-tweeter

Door gebruik te maken van technologie van onze traditionele kastluidsprekers, levert de lichtgewicht 25 mm-driver van de K-60 LP met krachtige neodymiummagneet een uitstekende hogefrequentierespons die net zo gedetailleerd en coherent is als u van een DALI-luidspreker mag verwachten.

INSTELBAAR GELUID

Het geluid afstemmen op elke kamer

De directionele aard van hoge frequenties kan de luisterervaring beïnvloeden bij extreme off-axis hoeken. Met de HF-schakelaar van de K-60 LP kunt u de hoge frequenties verhogen om in elke situatie een gelijkmatige prestatie te leveren, terwijl u met de kompasmarkeringen op het klankbord uw luidsprekers uiterst nauwkeurig kunt uitlijnen.

GEEN BACKBOX VEREIST

Maximaliseren van de voordelen van low-profile design

Voor het installeren van luidsprekers is meestal een backbox nodig die achter het oppervlak van een muur of plafond wordt gemonteerd... maar niet de K-60 LP. Deze low-profile luidspreker is snel en gemakkelijk te installeren met behulp van het dogleg-montagesysteem en levert uitstekend geluid zonder dat een achterkast nodig is.


Afspeelmogelijkheden
Geschikt voor multiroom
Hi-res audio
Algemeen
Aantal luidsprekers in de doos 1 speaker
Draadloze subwoofer
Type speaker Inbouw
Fysieke kenmerken
Diepte subwoofer 38 mm
Kleur Zwart
Materiaal Aluminium
Luidsprekeropbouw
Diameter Midrange 152.4 mm
Diameter tweeter 25 mm
Diameter woofer 152 mm
Ingebouwde mid-range driver
Ingebouwde tweeter
Ingebouwde woofer
Luidsprekerprestaties
Aanbevolen versterker vermogen 40 - 150 W
Frequentiebereik subwoofer 52-26000 Hz
Gevoeligheid 84 dB
Impedantie 8 ohm
Kantelfrequentie 2400 Hz

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

PHANTOM K-60 LP Dali Print  PDF

  • €399,00
  • Excl. BTW: €329,75

Print  PDF

Tags: PHANTOMK60LP, , Dali, Luidspreker, Speakers, Boxen