SOUNDBAR ENTRY



Hoor het geluid overal om u heen

De Soundbar koppelt hoogwaardige Dolby® Digital aan S-Force PRO Front Surround, onze virtuele Surround Sound-technologie. Met Surround Sound zoals in de bioscoop voelt het alsof u midden in uw favoriete films zit. 



Surround is eenvoudig

Met gebruik van alleen front speakers reproduceert de unieke digitale technologie van Sony voor geluidsveldverwerking virtueel Surround Sound en komt er vanuit beide kanten geluid op u af. U kunt genieten van rijke Surround Sound van bioscoopkwaliteit.



Geniet van heldere dialogen en krachtig geluid

Krachtige speakers creëren in uw kamer geluid met een groot bereik, waarbij technologieën zoals de X-Balanced Speaker Unit en afzonderlijke uitsparingen op de rand op de speakereenheid helpen om de helderheid van stemmen te verbeteren. Dus of u nu films of tv kijkt, u mist geen woord.



X-Balanced Speaker Unit

Front speakers hebben een X-Balanced Speaker Unit. De unieke vorm van deze speakers maximaliseert het diafragma. Dit verlaagt bovendien de driverafwijking terwijl de geluidsdruk gelijk blijft, voor minder vervorming en zeer heldere stemmen.



Afzonderlijke uitsparingen op de rand

De afzonderlijke uitsparingen op de rand van de X-Balanced Speaker Unit verbeteren de verticale symmetrie van de amplitude voor zeer heldere geluidskwaliteit. De strategisch geplaatste uitsparingen helpen de druk binnen en buiten de rand van het diafragma te regelen.



Dieper, voller basgeluid

Een krachtige draadloze subwoofer met een grote speakereenheid van 160 mm levert een dieper, rijker basgeluid op.



Een stressvrije ervaring

Van intuïtieve bediening tot draadloze connectiviteit: de Soundbar is ontworpen voor een stressvrije gebruikerservaring.



Comfortabele bediening

Een eenvoudige nieuwe afstandsbediening combineert een mooi, comfortabel in de hand liggend ontwerp met een gemakkelijke, intuïtieve bediening. De afstandsbediening beschikt over handige functies zoals speciale knoppen voor het aanpassen van het volume en de geluidsinstellingen.



Selecteer uw geluid

De Soundbar biedt een keuze aan geluidsinstellingen die passen bij wat u kijkt of waar u naar luistert. Er is een stemmodus voor duidelijkere dialogen, een nachtmodus voor als u tv wilt kijken zonder iedereen wakker te maken, en een geluidsveldmodus waarmee gewone soundtracks zoals stereogeluid in een Surround Sound-ervaring worden omgezet.



Gemakkelijke draadloze verbinding.

Voor minder gedoe met kabels kunt u audio draadloos naar uw Soundbar sturen vanaf een Sony BRAVIA-tv die een draadloze verbinding ondersteunt. Met de draadloze verbinding kunt u uw tv en Soundbar ook tegelijkertijd in- en uitschakelen. Zo blijft er een Bluetooth®-ingang vrij voor een andere ingangsbron, zoals een smartphone of tablet.



Handig OLED-display

Het OLED-display op de Soundbar biedt in één oogopslag informatie over de functies van de afstandsbediening, waaronder ingangsbron, volume en geluidsinstellingen zoals geluidsveld, stemmodus en nachtmodus.



Moeiteloze bediening met BRAVIA-tv's

Dankzij de geïntegreerde gebruikersinterface verschijnen de instellingen voor de Soundbar automatisch in het menu met snelle instellingen van de BRAVIA-tv, zodat u eenvoudig de geluidsinstellingen en het volume kunt aanpassen.



Stijlvol ontwerp dat aan de muur te bevestigen is

De aan de muur te bevestigen Soundbar is ontworpen om naadloos in uw woonkamer op te gaan en heeft een vlakke achterkant die perfect plat tegen de muur past.



In enkele seconden ingesteld

Met keuze uit HDMI ARC en een optische ingang kunt u de Soundbar eenvoudig aansluiten op meerdere tv's. Zo kunt u genieten van films, muziek en meer.



Met het oog op duurzaamheid

Onze producten staan voor geluidskwaliteit, maar ook voor duurzaamheid.

Het door Sony zelf ontwikkelde gerecyclede plastic wordt gebruikt in het achterpaneel van de subwoofer van de HT-S400. Dit laat zien hoe we ernaar streven de impact van productie op het milieu verminderen.


Aansluitingen
Aantal optische ingangen 3
USB-connectortype USB-A
Algemeen
Draadloze subwoofer
Audio
Surroundformaten Dolby Audio
Uitgangsvermogen (totaal) 330 W
Bediening
Afstandsbediening
Connectiviteit
Bluetooth
Bluetooth-versie 5.0
Fysieke kenmerken
Breedte 900 mm
Diepte 88 mm
Gewicht 2,4 kg
Hoogte 64 mm
Kleur Zwart

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

HT-SD40 2.1-kanaals Soundbar met krachtige draadloze subwoofer Sony Print  PDF

    HT-SD40 2.1-kanaals Soundbar met krachtige draadloze subwoofer Sony
  • Merk: Sony
  • Categorieën: Soundbar Beeld & Geluid Home Cinema
  • Model: HTSD40.CEL
  • Beschikbaarheid: Niet op voorraad. Contacteer ons om de wachttijd te kennen.
  • Adviesprijs €270,00
  • €198,00
  • Excl. BTW: €163,64

Print  PDF

Tags: HTSD4021kanaalsSoundbarmetkrachtigedraadlozesubwoofer, , Sony, Soundbar,