op voorraad

Exclusieve kleurenversie met afneembare watertank



Iedere koffieliefhebber weet het: vers gemalen koffie bevat de meeste aroma’s! Het is dus geen wonder dat de Melitta® AromaFresh met geïntegreerde molen zich heeft ontwikkeld tot een echte bestseller. Deze succesvolle koffiemachine is nu verkrijgbaar met nog meer handige functies − zoals een afneembare watertank − in de trendy kleur koper.



Voor een maximaal comfort kunt u de afneembare watertank eenvoudig onder de waterkraan vullen en reinigen. Dankzij de goed afleesbare schaalverdeling is het doseren van de benodigde waterhoeveelheid voor het gewenst aantal kopjes kinderspel.



Een Geïntegreerde, nauwkeurige molen van staal vormt de kern van de koffiemachine. Door de koffiebonen vers te malen wordt het bijzondere aroma van de koffie gegarandeerd. U kunt de verstelbare maalgraad laten variëren van fijn tot grof; afhankelijk van uw persoonlijke smaak.



Met een volledig gevuld bonenreservoir is het mogelijk om 2 tot 3 keer 10 kopjes koffie te bereiden. U kunt het reservoir gemakkelijk verwijderen om het te reinigen.



Voor een foutloze werking, de beste koffiesmaak en een lange levensduur is het belangrijk dat je uw koffiemachine regelmatig ontkalkt. Met de programmeerbare waterhardheid, kalkafzettingsweergave en een handig ontkalkingsprogramma biedt deze koffiemachine u een 3-in-1-bescherming tegen kalk.



U kunt de koffiesterkte instellen van mild tot sterk afhankelijk van je eigen smaak.



De molen kan naar wens worden uitgeschakeld. Zo kunt u voor de bereiding ook voorgemalen koffie gebruiken.



De timerfunctie met led-display biedt een verleidelijk koffiearoma op het moment dat u wenst. Het apparaat schakelt automatisch in op de geprogrammeerde tijd en start dan met het maal- en het bereidingsproces.



Gemakkelijk in gebruik: de koffiemachine heeft een handige zwenkfilter uitneembare filterhouder. Zo kunt u de koffiefilter er op een eenvoudige manier insteken. Na de bereiding kunt u de filterhouder er gemakkelijk uitnemen om de koffiefilter weg te gooien en vervolgens de filterhouder te reinigen in de vaatwasser.



Koffiedruppels op de warmhoudplaat behoren tot het verleden. De filter beschikt over een geïntegreerde druppelstop die het vervelend nadruppelen door het verwijderen van de kan voorkomt.



Als een machine zoveel kan, mag deze er natuurlijk ook prachtig uitzien. Geglazuurde, roestvrijstalen elementen in de trendy kleur "metallic grijs" zorgen ervoor dat deze koffiemachine in uw keuken een echte blikvanger is.



Zuinig en veilig: u kunt de warmhoudtijd naar wens aanpassen naar wens 20, 40 of 60 minuten. Het apparaat schakelt automatisch uit na het verstrijken van de geprogrammeerde tijd.



Behalve het bonenreservoir kan ook de molenring eruit worden gehaald om te worden gereinigd. Bovendien vergemakkelijkt het meegeleverde reinigingsborsteltje de reiniging.



U kunt de behuizing met een zachte, vochtige doek reinigen. Wij adviseren om de glazen kan met de geglazuurde, roestvrijstalen applicaties onder stromend water te reinigen, zodat deze langdurig zijn glans behoudt.


Accessoires
Met isoleerkan
Algemeen
Capaciteit (kopjes) 10
Inhoud waterreservoir 1,25 Liter
Soort koffie Gemalen koffie, Koffiebonen
Filtering
Afneembare filterhouder
Functies
Aromaselector
Regelbare koffiehoeveelheid
Timerfunctie
Fysieke kenmerken
Kleur Koper, Zwart
Gebruiksgemak
Druppelstop
Koffie
Maximum kopjes per beurt 10
Melk
Functie voor melk opschuimen
Onderhoud & Reiniging
Vaatwasbestendige onderdelen
Stroom
Vermogen 1180 W
Veiligheid
Automatische uitschakeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

AromaFresh Special Colour Edition koper Melitta Print  PDF

  • €236,50
  • Excl. BTW: €195,45

Print  PDF

Tags: AromaFreshSpecialColourEditionkoper, , Melitta, Koffiemachine, Apparaten Koffie, koffiezetapparaten, koffiezetmachines