Monitor Audio super slim in-wall speaker (piece)



De WSS130 markeert het beginpunt van de Super Slim-reeks voor wandinbouwluidsprekers en is perfect geschikt voor audio- en thuisbioscoopinstallaties in meerdere kamers. Een 25 mm Gold Dome-tweeter versterkt MMP II-conusdrivers, waardoor een vloeiend algemeen geluidskarakter ontstaat.



De WSS-lijn biedt een verfrissend eenvoudig 'goed, beter, best'-menu. De Super Slim WSS-luidsprekers bieden unieke flexibiliteit, prestaties en elegante esthetiek om perfecte resultaten te bereiken voor de meest technisch veeleisende toepassingen.



De WSS130 is het instappunt en ideaal voor algemene thuisbioscoop- en muziektoepassingen. Met drie bas/mid-range drivers plus één tweeter, zijn de luidsprekers slim ontworpen om de prestaties van een aanzienlijk grotere monitor mogelijk te maken. De lay-out met drie bestuurders is hier essentieel, omdat het helpt om het frontale profiel er slank uit te laten zien en een diepte van slechts 50 mm te bieden. De WSS130 is voorzien van MMP II-conusdrivers, aangevuld met een 25 mm Gold Dome-tweeter. Deze MMP-conustechnologie zorgt voor een eenvoudig crossover-ontwerp en een soepel algemeen geluidskarakter.



De WSS130 is voorzien van het gepatenteerde 'tri-grip' montagesysteem van Monitor Audio, wat betekent dat u een robuuste bevestiging krijgt. Dit systeem heeft zich de afgelopen tien jaar bewezen in de CT- en WT-reeksen, dus u weet dat het uitstekend werkt. Alle drie de modellen delen dezelfde voetafdruk en pre-constrictiebeugel, wat zowel eenvoud biedt als de mogelijkheid om vóór voltooiing een model met hogere prestaties in het assortiment te specificeren.


Algemeen
Type speaker Inbouw
Audio
Frequentiebereik 75 - 30000 Hz
Fysieke kenmerken
Breedte 140,5 mm
Diepte 54,25 mm
Gewicht 1,4 kg
Hoogte 385 mm
Kleur Grijs, Zwart
Luidsprekerprestaties
Aanbevolen versterker vermogen 10 - 100 W
Gevoeligheid 87 dB
Impedantie 8 ohm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

WSS-130 Monitor Audio Print  PDF

  • €350,00
  • Excl. BTW: €289,26

Print  PDF

Tags: WSS130, , Monitor Audio, Luidspreker, Speakers, Boxen