Als speciaal apparaat voor eigenaars van huisdieren is de BISSELL SmartClean Advanced een uiterst krachtige zakloze stofzuiger met automatische vloerherkenning. Zoals de naam al zegt, herkent de SmartClean het soort oppervlak het schoonmaakt, waarna de zuigkracht wordt aangepast. Naast uitzonderlijke zuigkracht voor het razendsnel verwijderen van stof en vuil neemt een klitvrije borstelrol vastzittende haren en vuilresten op, zodat irriterende haarkluwen voorgoed verleden tijd zijn.De gemotoriseerde Tangle-Free-borstelrol pakt haar en ingesloten vuil efficiënt op en voorkomt het klitten van haar. Het gepatenteerde Multi-Cyclonic Spooling System zorgt voor krachtige aanzuiging en beschikt over een hygiënisch leegmaaksysteem om het vuil moeiteloos en zonder aanraken uit de tank te verwijderen, zodat uw handen schoon blijven. Het gemotoriseerde vloermondstuk is voorzien van LED's, zodat u vuil onder meubels of andere moeilijk bereikbare plaatsen gemakkelijk kunt zien. De ergonomische handgreep met twee standen zorgt voor maximale bewegingsvrijheid bij het reinigen van vloeren, onder meubels of op hoger gelegen oppervlakken. Het gemotoriseerde mondstuk kan eenvoudig op de handgreep worden bevestigd voor het gemakkelijk reinigen van haar en ingebed vuil op trappen en andere oppervlakken. Samen vormen deze functies het Advanced Hair Management-systeem dat ingebedde haren en vuil verwijdert zonder dat het vacuümdeel vaak hoeft te worden gereinigd.
  • Het gemotoriseerde vloermondstuk met klitvrije borstelrol biedt krachtige reinigingsresultaten zonder dat u na het schoonmaken nog haar hoeft te verwijderen.

  • Automatische herkenning van het type vloer: de SmartClean-sensor voelt automatisch of het op een harde vloer of tapijt staat en stelt de zuigkracht in op de juiste instelling voor optimale resultaten.

  • Gepatenteerd hygiënisch leegmaaksysteem: het gepatenteerde systeem met meerdere wervels biedt krachtige prestaties en zorgt dat vuil moeiteloos uit de tank kan vallen, waardoor uw handen schoon blijven.

  • Digitale bediening

  • Handgreep met twee standen

  • 5 jaar garantie

  • Werkbereik van 12 m, spleetmondstuk en stofborstel zorgen voor maximaal schoonmaakgemak.


Algemeen
Type stofzuiger Steelstofzuiger
Fysieke kenmerken
Gewicht 9,98 kg
Inhoud stofzak/stofbak 3 Liter

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Smartclean Advanced Bissell Print  PDF

  • €299,99
  • Excl. BTW: €247,93

Print  PDF

Tags: SmartcleanAdvanced, SmartClean, Bissell, Steelstofzuiger,