Compacte oven met magnetronfunctie, 45 cm, grill, LCD tektsdisplay, verzinkbare bedieningsknoppen, RVSSPEED OVEN 45 CM KOCCX 45600De Speed Oven van 45 cm van KitchenAid geeft u:

- 18 professionele functies: Bakken (traditioneel brood, moutbrood, pizza met dikke korst, pizza met dunne korst, zoute cake, stokbrood), gebak (pate à choux, croissant, biscuitgebak, rozijnencake, kruimeldeeg) en braden (kalfsvlees, rundvlees saignant, rundvlees medium, geroosterde kip, medium lamsbout, goed gebakken lamsbout, en handmatig)- 7 traditionele functies: opwarmen, ontdooien, warmhoudfunctie, rijzen, slow cooking, grill, turbogrill, en grill + magnetron

- 4 snelheidsfuncties voor magnetron (jet start, snel voorverwarmen, snel ontdooien, turbogrill + magnetron)

- 2 Speciale functies (warmhouden, deeg rijzen, automatisch opwarmen, handmatig ontdooien, professioneel bakken, professioneel gebak, professioneel roosteren)

U kunt de mate van de verwarming voor het voedsel regelen op het LCD-display van de oven. Nog een voordeel van deze oven met 40 liter oven is de magnetronfunctie die de kooktijd verkort, zodat u kunt koken als een topchef.

Bovendien is de Speed Oven uitgerust met een speciale temperatuurmeter aangesloten op de ovendisplay, zodat u de temperatuur in het voedsel kunt controleren als u dat wilt. U kunt de oven programmeren om automatisch uit te schakelen als de temperatuur in het voedsel het vooringestelde niveau heeft bereikt, zodat u zeker bent dat het altijd perfect gekookt is.Door de roestvrij stalen afwerking is hij gemakkelijk te reinigen. Bovendien is de oven uitgerust met afgedicht drie lagen glas dat de deur koel houdt tijdens de kook- en reinigingscycli.

Toch past deze Speed Oven van energieklasse A+ perfect bij de 14 cm hoge warmhoudlade 14 CM KWXXX 14600.TemperatuurmeterHiermee kunt u de exacte kerntemperatuur van het voedsel meten tijdens het koken, en de oven automatisch uitschakelen als de perfecte temperatuur is bereikt.PlaatdekselHet wordt alleen gebruikt om het voedsel af te dekken tijdens het koken en opwarmen met magnetrons. Het helpt om spatten te verminderen, de vochtigheid in het voedsel vast te houden, en om de kooktijd te verkorten.1 rooster and 1 bakplaatHet rooster geeft het voedsel de correcte luchtcirculatie. De bakplaat kan worden gebruikt als universele bakplaat of om kleinere vuurvaste potten te dragen.


Algemeen
Inhoud 40 Liter
Fysieke kenmerken
Aansluitwaarde 2800 W
Breedte 59,5 cm
Diepte 56 cm
Hoogte 45,5 cm
Garantie
Aantal jaar extra garantie 5 Jaar
Grillkenmerken
Vermogen grill 1600 W
Microgolfkenmerken
Vermogen microgolf 850 W
Ovenkenmerken
Grill

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

KOCCX 45600 KitchenAid Print  PDF

  • €1.799,00
  • Excl. BTW: €1.486,78

Print  PDF

Tags: KOCCX45600, , KitchenAid, Microgolfoven inbouw, Inbouw magnetrons