Bij BISSELL begrijpen ze dat huishoudelijke taken zo gemakkelijk en snel mogelijk moeten zijn in deze snelle wereld. Daarom introduceren ze de BISSELL CrossWave Cordless Max: de machine die tegelijkertijd zuigt, dweilt en droogt. Combineer de taken zodat u tijd bespaart! Dankzij de 36V Li-Ion-batterij en ongeveer 30 minuten draadloze autonomie*, kunt u uw huis schoonmaken zonder dat u beperkt wordt door een stopcontact of verstrikt raakt in een snoer.Dankzij de reinigingsmogelijkheden voor meerdere oppervlakken kunt u gemakkelijk overschakelen van het reinigen van afgesloten harde vloeren naar het opfrissen van tapijten en het aanpakken van de rommel, of het nu nat of droog is! De CrossWave Cordless Max beschikt tevens over verbeterde randreiniging** voor het aanpakken van huisdierhaar en stof bij plinten en hoeken. Maak uw vloeren lekker schoon met vers water dankzij ons systeem met twee tanks, waardoor vuil water en schoon water gescheiden worden.Als u klaar bent, reinigt de zelfreinigende cyclus de CrossWave-borstelrol en borstelrolkap, zodat u het niet hoeft te doen! Voor optimale schoonmaakresultaten en om uw huis lekker fris te laten ruiken, leveren we een 1L reinigingsmiddel voor meerdere oppervlakken mee die u kunt gebruiken met uw CrossWave Cordless Max.
  • Hoogstaande prestaties: zuig, dweil en droog tegelijkertijd. De prestaties van een CrossWave® met snoer, maar met het comfort van een draadloos apparaat.

  • De CrossWave® Cordless Max reiniger voor meerdere oppervlakken is veilig en effectief voor gebruik op tegels, afgesloten houten vloeren, laminaat, PVC en meer. Verfrist zelfs karpetten.

  • Twee tanks houden schoon water en schoonmaakmiddel gescheiden van vuil water en droog vuil. Altijd draadloos reinigen met een fris reinigingsmiddel.

  • Met een ingebouwde 36V lithium-ionbatterij kunt u tot 30 minuten* snoerloos reinigen.

  • Het automatische, zelfreinigende systeem spoelt na elk gebruik vuil, haar en puin uit de borstelrol. 


Algemeen
Inhoud waterreservoir 828 ml
Opzuigen van water
Fysieke kenmerken
Kleur Blauw, Zwart

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Crosswave Max Vloerreiniger 3 in 1 2765N Bissell Print  PDF

  • €529,99
  • Excl. BTW: €438,01

Print  PDF

Tags: CrosswaveMaxVloerreiniger3in12765N, , Bissell, Vloerreiniger,